Mathman je matematika interaktivně, česky a zdarma (aktualizováno + kódy na prémiové funkce)

Je jedno, jestli váš čekají přijímačky na střední školu, gymnázium, nebo jen potřebujete dohnat učivo, u kterého jste tak trochu nedávali pozor. Mathman (zdarma pro Android) vás zábavnou a interaktivní formou doučí základní a středoškolskou matematiku.

Za titulem stojí student VUT Jan Maloušek, pracoval na něm přes rok. Aplikace nabízí 11 matematických kurzů, tisícovku příkladů a 50 interaktivních teorií. Matiku zde nejen pochopíte, ale i procvičíte. A bude vás to bavit, protože tohle není žádná učebnice, tohle je boj o život. V počtářských dovednostech totiž budete muset porazit četná matematická monstra.

Zlomky, prvočísla, algebraické výrazy, mnohočleny, lineární rovnice, kvadratické rovnice, komplexní čísla i rovnice už aplikace obsahuje, každých 14 dní navíc má přibývat nový obsah. A i když je grafika strohá, alespoň nestrhává pozornost. Zaujme i možnost testy v aplikaci vytvářet.

Aktualizováno 3. 10. 2020 

Mathman dostal nový obsah: 120 interaktivních teorií, více než 2 300 příkladů a každý týden přibývají další. Obsah je nově rozdělený na základní a střední školu.

Rovněž přibylo mnoho nových matematických monster a byla přepracována grafická podoba souboje a dalších obrazovek. Kompletně přepracované je i vytváření vlastních testů. Kromě nového vzhledu má uživatel také k dispozici o poznání detailnější statistiky. 

Máte-li zájem o odemknutí prémiové funkcionality aplikace, v galerii postupně najdete 5 kódů. Kdo dřív přijde, ten dřív počítá.

Diskuze (7) Další článek: Teď už budete vědět, jestli opravdu zmoknete. Český srážkový radar začíná zobrazovat data úplně novým způsobem

Témata článku: , , , , , Sledování filmu, Nový obsah, Aplikace, Obsah, Střední škola, Teorie, Kvadrat, F +, Rovnice, Gym, Žďár, Kód, VÚT,