Máme pro vás zlato. Mobilní hry, které jsou zadarmo, bez reklam a mikroplateb

  • Občas si rádi zahrajeme na mobilu, ideálně když to nic nestojí
  • Mnoho titulů lze stáhnout zdarma, platby se účtují až při hraní
  • Zde je náš výběr her zcela zdarma pro příležitostné hráče

Obchody s aplikacemi nabízejí haldu her a řadu z nich stáhnete zdarma. Je jen logické, že jejich autoři chtějí vydělat, takže vás buď otravuje reklama, nebo vás hra různými způsoby tlačí k nákupům – nabízí například rychlejší postup k dalším levelům atd.

My jsme ale přece jen našli pár kousků, které jsou nejen zdarma, ale peníze z vás netahají ani při hraní. Zejména příležitostným hráčům poslouží skvěle.

Gods Unchained (Android/iOS)

V Gods Unchained vstoupíte do říše Eucos, kde bohové, různá mýtická stvoření i běžní smrtelníci bojují v aréně na život a na smrt. Jde o karetní hru, kdy je jich přítomno více jak 1 800, ze kterých si vytvoříte svůj balíček a vhodným jejich vynášením se snažíte pokořit svého soupeře. Je to tedy vlastně klon populárního Hearthstonu, kdy jsou i zde přítomny četné mechanizmy a speciální vlastnosti.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Orbital Dance (Android/iOS)

Hra Orbital Dance se do jisté míry snaží upozornit na vesmírný odpad, který se s vysloužilými satelity neustále kupí na naší oběžné dráze. Vy jste jedním z nich a po své trase se snažíte vyhýbat troskám ale zároveň také sbírat užitečné materiály a bonusy. Je ale evidentní, že vždy skončíte vlastně stejně, jako to, proti celou dobu bojujete, tedy smetím.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Kitchen Idle: Slime Games (Android)

Kitchen Idle se hemží slizkými a patřičně zlomyslnými tvory, kteří okupují váš dvorek a snaží se dostat až do vaší kuchyně. Vy si vyberete jednu z pěti postav, se kterou se jim ale v této strategické roguelike hře postavíte. Protože jsou tady přítomny i RPG prvky, tak postupně vylepšujete svého hrdinu a stejně tak přítomné obranné mechanizmy, abyste odolali stále silnějším nepřátelům.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Seafood Merge (Android)

V Seafood Merge se vydáte na vzrušující cestu do hlubin oceánu, a to za lahodnými mořskými plody. Vaším úkolem pak bude spojovat je. I když to zní jednoduše, všechny jsou obsaženy na různých obrazcích, kdy musíte postupovat podle daných pravidel, abyste se dostali do další úrovně. Je to tedy logická hra, ne nějaká spoj 3. Potkáte zde šťavnaté kraby, baculaté krevety i všemožné ryby.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Diskuze (13) Další článek: Platební řešení Cvak je v ostrém provozu. Stahujte aplikaci pro Android a iOS

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , Hawkins, Moon, Transport Tycoon, Stealth, Reflex, Multiplayer, Zombie,