Life Unstoppable. Samsung na 2. září připravuje další akci plnou novinek

Není to ještě ani měsíc, co nás Samsung na virtuální akci Galaxy Unpacked zahltil novinkami, a už má Samsung v rukávu další tiskovou konferenci. Ponese název Life Unstoppable, a bude se jednat o tradiční tiskovou konferenci, na kterou jsme zvyklí v předvečer startu mobilního veletrhu IFA v Berlíně. Protože je však účast na letošním veletrhu IFA dost výrazně omezená, bude i tato tisková akce ryze virtuální záležitostí bez přímého přístupu k představeným novinkám.

Veletrh IFA se zabývá spotřební elektronikou jako takovou, ovšem Samsung v tiskové zprávě uvádí, že se můžeme těšit na premiéry v segmentu televizí, domácích spotřebičů a také mobilních zařízení. Tisková konference odstartuje 2. září v 10:00 středoevropského času, a i přesto, že se bude jednat o virtuální 45minutovou akci, měli bychom mít možnost si nové produkty alespoň virtuálně vyzkoušet prostřednictvím webového prohlížeče. Jak toho chce Samsung dosáhnout, nám v tuto chvíli není úplně moc dobře jasné, každopádně po skončení akce se u nás na webu dočtete o všech představených novinkách.

Via Samsung News

Váš názor Další článek: LG představí elektronický respirátor. Vzduch vyčistí při nádechu i výdechu

Témata článku: Samsung, , , , , , , Představená novinka, Berlín, Samsun, Samsung News, Veletrh, Galaxy Unpacked, Novinka, Plná novinka