LG Activity Tracker: sportujte chytře a bezdrátově

Na veletrhu CES jsme kromě haldy smartphonů a tabletů zavadili také o tenhle zajímavý náramek. Ani zdaleka není jen na ozdobu.

Na Lasvegaském veletrhu CES je krom nejnovějších modelů chytrých telefonů také k vidění jejich příslušenství. LG ukázalo Smart Activity Tracker, chytrý náramek pro sportování. Sportovní nadšenci už nějaké to příslušenství dozajista mají, nicméně náramek s LED displejem a USB připojením kompatibilní jak s Apple iOS, tak Androidem jim ve sbírce dozajista chybí. Chytrý náramek monitoruje vaše sportovní výkony a umožňuje je sdílet díky speciální aplikaci jménem Fitness Band. Použitá konektivita nepřekvapí, Bluetooth je v tomto ohledu samozřejmostí.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Elegantní a funkční řešení náramku z dílen LG
 Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
LED displej náramku je dotykový, položky menu lze měnit pohybem prstu
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Aplikace Fitness Band monitoruje doslova kde co a disponuje velkým množstvím funkcí pro sdílení vašich výkonů pomocí sociálních sítí

Náramek sám o sobě není pouze pasivním zařízením, dokáže zobrazit jak informace o probíhajícím hovoru, tak fungovat jako ovládání hudebního přehrávače. LED displej je, po vzoru dnešních telefonů, dotykový a umožňuje cyklický pohyb položkami menu. Podle informací výrobce by náramek měl fungovat také s chytrými televizemi a aplikacemi třetích stran.

Chytrý náramek od LG bude k dispozici během léta letošního roku a cena prozatím zůstává záhadou.

Diskuze (2) Další článek: Archos XS: Magnetické origami s Androidem [CES]

Témata článku: LG, , , , , , , , , Aplikace fit, Activity, Spor, A/B, Chytré,