Kufr s příslušenstvím od Samsungu. Toto jsou kryty a doplňky pro Galaxy S10 a S10+

Samsungy řady Galaxy S10 jsou v prodeji od března, ovšem až před pár dny nám do redakce dorazil kufr, který sdružuje veškeré doplňkové příslušenství pro Galaxy S10e, Galaxy S10 a pro Galaxy S10+. A jaký je obsah kufru? Základní silikonová a koženkové pouzdra doplňují dva kryty se LED diodami, odolný Protective Cover+, sada stylových krytů od Marvelu, fólie na displej, nová bezdrátová nabíječka či dvě 10 000 mAh powerbanky. Jedna z nich dokáže dokonce dobíjet i bezdrátově.

Podívejte se na obsah kufru s příslušenstvím pro Galaxy S10:

Základní ochranu nabídne silikonový zadní kryt v různých barevných variantách, podobně je na tom i kožený zadní kryt, který je odlehčený, působí lépe naomak, ale zato už stojí rovný dvojnásobek. Flipové pouzdro Clear View Cover má přední poloprůhledný flip, přes nějž vidíte základní stavové informace zobrazené na Always On displeji. 

Hned dvě pouzdra se pouští do hrátek s LED diodami. Flipové pouzdro LED View Cover vám umožní využít hotové nebo vytvořit vlastní ikony, které budou na flipu zobrazovat při volání předem vybraných kontaktů. Kontakty tak můžete zařadit do několika skupin podle použitých ikon, v pohotovostním režimu se na vnější straně flipu zobrazuje aktuální čas. Zadní kryt s LED diodami zase nabídne zajímavé ambientní poblikávání diod, případně si na zádi můžete vybrat trvalé zobrazení animované ikony, např. nalévání půllitru. 

Ceny obalů a krytů pro řadu Galaxy S10 jsou v ČR následující:

  • Silikonový zadní kryt - 599 Kč
  • Ochranný zadní kryt se stojánkem - 899 Kč
  • Kožený zadní kryt - 1 199 Kč
  • Flipové pouzdro Clear View - 1 299 Kč
  • Zadní kryt s LED diodami - 1 299 Kč
  • Flipové pouzdro LED View - 1 499 Kč

Představení smartphonů řady Galaxy S10:

Mezi dalším doplňkovým příslušenstvím jsme nalezli základní ochrannou fólii na displej od Samsungu, v krabici najdete hned dvě fólie, návod a pomůcky pro vytlačení bublin a odstranění nečistot. Fólie je však stejná jako ta nalepená od výroby, takže čekejte spíše jen základní odolnost. Nic ve stylu Invisible Shield. Na videu se můžete podívat i na novou rychlou bezdrátovou nabíječku i na dvě nové 10 000mAh powerbanky. Jedna z nich má na sobě navíc i bezdrátovou dobíjecí podložku, druhé zařízení z ní můžete současně dobíjet klasicky přes kabel.

Ceny dalšího příslušenství:

  • Ochranná folie pro řadu Galaxy S10 - 299 Kč
  • 10 000mAh Fast Charge powerbanka - 599 Kč
  • 10 000mAh powerbanka s bezdrátovým dobíjením - 1 299 Kč
  • nová duální bezdrátová dobíječka Fast Charge 2.0 - 2 199 Kč
Diskuze (7) Další článek: Honor rozjíždí bratrovražedný souboj, startuje prodej gradientního 20 Lite

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10 512GB, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10+ 1TB, Samsung Galaxy S10e, Protective Cover, Zadní kryt, Invisible Shield, Kufr, Pro +, Marvel, Always, Česká republika, Fast Charge, Pouzdro, Clear View,