Koloběžka Xiaomi Mi Electric Scooter 3. Až na dojezd si vzala to nejlepší z Pro modelů

Xiaomi představilo novou generaci populární chytré koloběžky Mi Scooter 3. Koloběžka dostala několik vylepšení a více se přiblížila modelům Pro. Vypůjčila si od nich totiž design, výkon i informační displej. Nechybí ani certifikace IP54, díky které odolá i mírnému prachu a dešti. Řídítka lze, stejně jako u jiných modelů sklopit, takže složenou koloběžku o váze 13 kg můžete bez větších problém přenést nebo převézt v kufru auta.

Mi Scooter 3 konečně dohání Pro modely běžným výkonem 300 W (max. 600 W), takže nyní má dost síly i pro uvezení osob s váhou 100 kg. Rychlosti zůstaly stejné, tedy maximálně 25 km/h ve sportovním režimu. Mimo něj nechybí denní režim (20 km/h) a režim chůze, kdy vám k odrážení koloběžka vypomůže do rychlosti 5 km/h. 

Vestavěná baterie s kapacitou 7 650 mAh zajistí 30km maximální dojezd u základního modelů, což ale na základní přepravu po městě více než bohatě dostačuje. Nabití do plného stavu trvá 5,5 hodiny. K delšímu dojezdu si můžete dopomoci rekuperací, kterou nastavíte skrze mobilní aplikaci. Koloběžka má stále jen zadní brzdu, přičemž k brždění vám u 8,5“ koleček pomůže i eABS.

Koloběžka je jednou z pěti chytrých novinek od Xiaomi:

Koloběžka Mi Scooter 3 přichází do České republiky s cenou 11 999 Kč. K dispozici bude v černém nebo šedém provedení. Kdo si koloběžku předobjedná do 15. srpna, dostane k ní v ceně zdarma i chytré hodinky Mi Watch Lite.

Diskuze (10) Další článek: Klávesnice pro tři zařízení. Vyzkoušeli jsme Samsung Smart Keyboard Trio 500

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , , , , Evropa, Dojezd, Scooter, Česká republika, Koloběžka, Electric scooter, Certifikace IP, Pro +, Model, Kufr,