Kdo má na trhu „nejlepšího koně“?

Souboj mobilů LG P880, Motorola Razr i, Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy Note II a Sony Xperia T Skyfall.

Na startovní čáře již nedočkavě čeká 2GHz Motorola Razr i, věhlasný Bondův telefon Sony Xperia T SKYFALL, LG P880 4X HD, Samsung Galaxy Note II a nejnovější Nokia Lumia 820. Špičkové novinky, které jsou akutálně k dostání na trhu. Jak ustojí jednotliví zástupci celosvětových výrobců v našem závodě? Kdo bude sklízet slávu na cílové čáře?

Zahřívací kolo

A je tu první zkouška – samotný design telefonu. První závodník, Motorola Razr i, působí velmi robustně, a to díky kevlarovaným vláknům, které jsou použity na zadní části modelu. Tyto vlákna jsou obecně synonymem odolnosti, používají se např. v raketoplánu, neprůstřelných vestách či botách proti nášlapným minám. Motorola Razr i je dokonalou kombinací jednoduchosti a jedinečnosti.

Klepněte pro větší obrázek

Do popředí vstupuje nepřehlédnutelný Samsung Galaxy Note II. Tento model, vyznačující se velkými rozměry, lze přiřovnat k mezníku mobilního telefonu a tabletu. Neodradí-li Vás jeho velikost, jistě Vám poslouží jako např. přenosná kancelář. Zadní kryt telefonu je matný, což snižuje pravděpodobnost „vlasových“ škrábanců.

Pozadu nezůstává ani již zmiňovaný Sony Xperia T SKYFALL edition, jinými slovy, telefon, který používá i James Bond! Na první pohled Vás jistě zaujme prohnuté tělo telefonu, které dokonale padne do Vaší ruky. Této originální křivky si můžeme povšimnou např. u staršího modelu Sony Ericsson Xperia Arc S.

LG P880 4X HD sází na klasiku. Jedná se o velmi elegantní telefon, který zaujme svým jednoduchým tvarem.

Připravit, pozor, start!

(pokračování článku včetně fotografií na handymobil.cz)

Další článek: Objem přenesených mobilních dat roste, nejvíce stahujeme video

Témata článku: , Motorola Razr, Motorola Razr i, Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note II, Sony Ericsson Xperia arc, Sony Ericsson Xperia arc S, Sony Xperia T, Skyfall, Trh, Raketoplán, Zahřívací kolo, Velký rozměr, Mina