Jak ochránit „skládačku“? Samsung nabídne pro Galaxy Fold kožené pouzdro

Debut skládacích zařízení máme za sebou, a že by to byla nějaká velká hitparáda, to se říci nedá. Zejména díky tomu, že jsme mohli očekávané hybridy okukovat pouze za skleněnými vitrínami. Na veletrhu MWC nám na Galaxy Fold ani na Mate X nikdo nedovolil sáhnout. Zřejmě se nejednalo o finální produkty, i když obavy zatím máme spíše z překládacích displejů, u nichž byla krycí skla nahrazena plastem. Jak bude odolný, kolik přeložení zvládne, a co se stane z displejem, když vám zařízení spadne z ruky?

Více než kdy jindy budou důležitým prvkem ochranné obaly a pouzdra. S roztodivnými konstrukcemi však bude problém je na skládací hybridy vůbec nacvaknout. To je zejména případ Huawei Mate X, jehož displej se překládá směrem dozadu, pro Galaxy Fold má být výroba obalů relativně snadná. Stačí pouze vyřešit předěl mezi dvěma skládacími částmi vhodným pantem. Samsung má hned ze startu nabídnout pro Galaxy Fold několik modelů pouzder, a jedním z nich má být i kožený kryt Leather Cover. Nabízet se má v základních odstínech černé a bílé. 

Takto vypadá skládací Galaxy Fold v praxi:

S pouzdry pro Galaxy Fold experimentují i samotní výrobci příslušenství. Třeba firma Spigen prozradila, že ještě před oznámením Galaxy Fold měla vyrobeno na dvacet prototypů pouzder s různými odchylkami, které se u finálního produktu mohly objevit. A my můžeme jen doufat, že Galaxy Fold dostane i na náš trh, jeho dostupnost v ČR zatím oficiálními kruhy potvrzena nebyla. Globální datum zahájení prodejů je stanoveno na 26. dubna.

Zdroj Sammobile

Váš názor Další článek: Xiaomi Yi Mirror Dash Cam: Zajímavá kombinace má své mouchy i zdrcující trumfy

Témata článku: Samsung, , , , Huawei Mate X, Samsung Galaxy Fold, Sklad, Sam, Pro +, Huawei Mást X, Kožené pouzdro, Pouzdro, Samsun, Spigen, Jak, Leather Cover, F +, Finální produkt, Česká republika, Displej, Skládačka