Podívejte se, jak by měl vypadat Samsung Galaxy Note 9. Několik úniků se spojilo v jednom renderu

Twitterový účet @Iceuniverse v posledních dnech odhaloval ochranné fólie několika připravovaných smartphonů, a mezi novinkami jsme mohli vidět i přední stranu připravovaného Galaxy Note 9. Tento panel a spoustu dřívějších úniků vzal v potaz server Phonearena, který podle všech dostupných informací vytvořil koncepční rendery. A ty s největší pravděpodobností ukazují, jak by mohl vypadat připravovaný tabletofon od Samsungu.

Samsung zřejmě zůstane věrný bezrámečkovému Super AMOLED displeji, který bude vyplňovat velkou část přední a zadní strany. Samsung se má držet své stávající designové koncepce, proto se u Note 9 nedočkáme výřezu v displeji. Ten si, alespoň podle spekulací, schovává Samsung až na Galaxy S10. Na renderech vidíme zadní stranu podobnou současné Galaxy S9, a vůbec bychom se nedivili, kdyby taková zůstala i ve skutečnosti.

Současná generace Galaxy Note 8:

Podle některých spekulací má Galaxy Note 9 na zadní straně nabídnout hned tři fotoaparáty, jedno je však jisté - čtečka otisků prstů ještě zůstane na zadní straně. V útrobách samozřejmě nebude chybět pozice pro dotykové pero S Pen, které by se letos mohlo naučit některé nové kousky.

Jak by se vám líbila podoba Galaxy Note 9 prezentovaná na koncepčních renderech?

Diskuze (6) Další článek: Microsoft rozšiřuje povedenou rodičovskou kontrolu z Windows 10 také na Android

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , Jak, Super AMOLED displej, Dotykové pero, Sam, S PEN, Nový kousek, Dostupná informace, Připravovaný tabletofon, Twitterový účet, Ochranná fólie, Přední strana