Apple | iOS | Bug

iPhony trápí chaiOS. Stačí poslat link a máte o zábavu postaráno

Občas se to objeví. Text, nebo odkaz, který stačí zobrazit a už padají aplikace, nebo celý systém. V případě nejnovějšího hitu jménem chaiOS jde o odkaz na Github, který způsobí pád aplikace Zprávy jak v mobilním systému Apple iOS, tak na počítačích s macOS.

Link najdete v následujícím tweetu. Problémy s ním mají i internetové prohlížeče na Windows, ale po chvíli se vzpamatují, zatímco na strojích značky Apple aplikace zamrznou a ukončí se. Stejného výsledku se dočkáte i když se později zkusíte vrátit do stejné konverzace.

Apple s opravou podobných problémů obvykle příliš nechvátá, protože nepředstavují přímé ohrožení uživatele, zařízení nebo v něm uložených dat. Jinými slovy, vtipálci mají ještě několik dní, aby chaiOS rozeslali svým oblíbeným kontaktům. Vytrestat je může snad jen to, že „spadnou“ i jejich Zprávy.

Diskuze (19) Další článek: Apple Park konečně připomíná park. Stavební stroje rychle mizí

Témata článku: Apple, , , , , , , Celý systém, Baby, Podobný problém, Link, Stejný výsledek, Mobilní systém, Odkaz, Apple IOS, Uložené data, Zprávy, Oblíbený kontakt, Post, Zábava, Aaron, Posta, GitHub, Internetový prohlížeč, Aplikace,