iPhone 13 Pro dostal nový kabát. A to z vybraných součástek ikonické první generace iPhonu

Ruská značka Caviar se u svých upravovaných verzí telefonu drží hesla „čím více zlata, diamantů a stříbra, tím lépe“, tentokrát však příjemně překvapila. Na zádech nejnovějších upravených iPhonů 13 Pro a 13 Pro Max se totiž objevují součástky ze základní desky první generace iPhonu z roku 2007.

Na zadním krytu vyrobeném z Titanu najdeme laserem vypálený podpis Stevea Jobse. Ve známém „jablečném“ logu je umístěna jedna 19 unikátních komponent základní desky úvodního iPhonu. A protože bude této speciální edice vyrobeno přesně 19 kusů, každý z nich bude svým způsobem originál. Záda telefonu jsou také jakýmsi „diagramem“ s klíčovými hardwarovými součástmi telefonu. 

Speciální edice „iPhone 2G“ od Caviaru:

Ceny této speciální edice „iPhone 2G“ začínají na metě 6 990 dolarů (156 tisíc Kč), nejdražší upravený model bude stát 8 610 dolarů, což dělá zhruba 194 tisíc korun. Při dodání do EU však musíte počítat s tím, že se k ceně telefonu ještě připočte vyměřené clo. Pokud máte zájem, s nákupem rozhodně neotálejte, protože i tentokrát se jedná o speciální edici omezenou velmi malým počtem kusů.

Zdroj Caviar

Váš názor Další článek: Google myslí na stávající Androidy. Před Vánoci nadělí aktualizační balíček s novými funkcemi a vylepšeními

Témata článku: Apple, , , , , , , Apple iPhone 13 Pro 1TB, Apple iPhone 13 Pro 256GB, Apple iPhone 13 Pro 512GB, Apple iPhone 13 Pro Max, Apple iPhone 13 Pro Max 1TB, Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Apple iPhone 13 Pro Max 512GB, Apple iPhone 14 Pro, Edice, Telefon, Generace, Součástka, Speciální edice, Kabát, Základní deska, Dostal, Dolar, Pro +,