Huawei otevře na Chodově velký showroom. Kromě obchodu zde vznikne fotoateliér a prostor pro eventy

Huawei se na českém trhu daří, a tak tato světová smartphonová dvojka expanduje s vlastními prodejnami také do obchodních center. Po zákaznickém centru v OC Quadrio a pop-up storu v OC Chodov vznikne třetí značková prodejna v Česku. Půjde zatím o největší prodejní plochu samostatné kamenné prodejny Huawei.

V těchto dnech začíná příprava na výstavbu Huawei Experience Store v 1. patře pražského OC Chodov. Prostory zaberou plochu okolo 220 m2. Otevřeno by mělo být už během podzimních měsíců. Prostor nebude koncipován pouze jako samostatná prodejna, ale jako víceúčelové místo pro setkávání, školení a předávání zkušeností.

Na místě bude možné zakoupit produkty z kompletního portfolia Huawei pro český trh, včetně smartphonů, tabletů, nositelností, modemů a příslušenství. Velká část plochy bude věnována tzv. Event Hubu, tedy ploše pro setkávání a pořádání různých akcí. Součástí centra bude i fotoateliér, kde bude mimo jiné Huawei prezentovat i vlastnosti svých pokročilých mobilních fotoaparátů, které vyvíjí společně se značkou Leica.

Diskuze (3) Další článek: Číňané si střílí z Applu. Xiaomi také nabízí XR, XS a XS Max a ne, nejsou to jen telefony

Témata článku: Huawei, , , , , Český trh, OC Quadrio, Quadrio, Pro +, Chodov, Velká část, Prodejna, F +, Store, Experience Store, Fotoateliér, Podzimní měsíc, Setkávání, Příprava, Huawei Experience Store, Pražské oc, Kompletní portfolio, Velký, Obchodní centrum, Česká republika