Huawei chystá další slevovou akci. Nejrychlejším nabídne mobil a hodinky za stovku

Huawei připravuje další ze série živých slevových akcí, kdy krátkodobě výrazně sníží cenu vybraných produktů a nabídne je k prodeji nejrychlejším zájemcům. Další kolo slev má název „Den plný Huawei benefitů“ a proběhne na e-shopu Huawei ve středu 23. června.

Klepněte pro větší obrázek

Pouze po dobu několika hodin budou tentokrát v prodeji za 99 Kč chytré hodinky Huawei Watch GT, WiFi router Huawei WS318n a chytrý telefon Huawei P40 Lite E. Výrazně levnější budou i další produkty, např. zcela bezdrátová sluchátka Huawei Freebuds 3i, vybrané notebooky a tablety. Všechny zlevněné produkty v rámci této akce naleznete v galerii tohoto článku.

Den plný Huawei benefitů odstartuje 23. června v 8 hodin ráno. Slevy na řadu produktů budou k dispozici celý den až do půlnoci. Ty nejzajímavější nabídky budou omezeny nejen počtem kusů, ale i časem, kdy je bude možné v rámci takzvaných Flash Sales objednat. Časy bleskových výprodejů jsou stanoveny na 8:00 (hodinky), 12:00 (router) a 20:00 hodin (smartphone).

Tyto hodinky můžete ve slevové akci získat za 99 Kč:

Doprava zboží je u produktů z bleskového výprodeje zdarma, u objednávek do 15 hodin Huawei zaručuje doručení druhý den. Pro zapojení do slevové akce je třeba se předem na e-shopu zaregistrovat a následně přihlásit se svým uživatelským účtem.

Diskuze (1) Další článek: Přesně za týden. Samsung na virtuálním MWC ukáže své nové mobilní produkty

Témata článku: Huawei, , , , , , , , CTA, Mobil, Huawei Freebuds, Flash Sales, Produkt, Slevová akce,