HTC U11 EYEs je další protáhlý smartphone od Tchajwanců. Umí se odemknout pomocí obličeje

HTC představilo nový model U11 EYEs. Novinka je v podstatě variací na protáhlý vlajkový model U11+ s tím, že U11 EYEs směřuje spíše do vyšší střední třídy. Název modelu poukazuje na dvojici selfie kamer na přední straně, které fotí v portrétním režimu i s rozmazáním pozadí. Telefon také umožní odemykání pomocí obličeje.

O výkon se stará procesor Snapdragon 652 doplněný 4GB operační pamětí a 64GB vnitřním úložištěm. Baterie má stejnou kapacitu jako v případě HTC U11+, to znamená 3 930 mAh. Nesmí chybět ani dnes už typická funkce pro smartphony HTC – rám Edge Sense citlivý na dotyk. Povrch zařízení je skleněný v designu Liquid Surface.

Zařízení je odolné proti vodě a prachu podle stupně krytí IP67. Obsahuje šestipalcový Full HD IPS displej s poměrem stran 18 : 9. Zadní fotoaparát má pouze jednu čočku, ale zato se světelností f1.7. Ultrapixelový senzor nabídne 12 milionů bodů a nechybí ani optická stabilizace obrazu. Novinka bude v prodeji zatím jen na Tchaj-wanu, a to v přepočtu za necelých 11 tisíc korun.

Připomeňte si modely HTC U11+ a U11 Life:

Váš názor Další článek: Samsung rozdá olympionikům speciální bílou verzi Galaxy Note 8

Témata článku: HTC, , , , , , , , , Full HD + IPS displej, SMA, Stupeň krytí, Tchajwanec, Tchaj-wan, Tchajwan, Zadní fotoaparát, Přední strana, Portrétní režim, Full HD IPS, Šestipalcový FullHD , Rozmazání, Ceramic, Optická stabilizace, Portrét, Stejná kapacita,