HONOR hledá testery pro novinku, první outdoorového hodinky HONOR Watch GS Pro!

Máte rádi HONOR a neuteče vám nic ze světa nových technologických vychytávek? HONOR právě teď dává šanci otestovat novinku, vůbec první outdoorové hodinky HONOR Watch GS Pro, ještě než jsou oficiálně v prodeji.

Program se otevírá pro 20 testerů a ti rozhodně neodejdou s prázdnou. Kromě malých dárků si odnesou také slevových voucher na nákup HONOR Watch GS Pro v hodnotě 1 500 Kč a ti nejaktivnější z nich se pak můžou těšit na bonusovou odměnu, bezdrátová sluchátka HONOR Magic Earbuds s dokonalým zvukem a hybridním potlačením okolního hluku.

Pozor! Přihlášky běží jen do 15. října 2020

Vůbec první outdoorové hodinky HONOR GS Pro prošly 14 vojenskými testy a získaly tak certifikaci MIL-STD-810G. Zaručují odolnost proti teplotním změnám, vlhkosti, nadmořské výšce, solné mlze a dalším. Navíc vydrží až 25 dní na jedno nabití a podporují více než 100 režimů cvičení včetně nově navrženého režimu lyžování. Hodí se také GPS navigace zpáteční cesty. Ocení je nejen všichni dobrodruzi, vrcholoví sportovci, ale i ti, co si rádi udělají třeba jen procházku přírodou.

Do programu se registrujte na webových stránkách HONOR zde.

Další článek: Připravovaný Huawei Mate 40 Pro je zřejmě blízko. Bude to první mobil s Harmony OS?