Honor Black Friday je tady a ceny padají

Nejvíce očekávaná slevová akce roku je tady. Právě teď se můžete těšit na super snížené slevy u všechy tuzemských prodejců, včetně kamenného pop up storu v Praze na Chodově, a to až do konce listopadu. Na vánoční dárky pro fanoušky oblíbené značky HONOR je ten nejlepší čas.

Slevy u nejnovějších modelů

A jaké modely se do oblíbené slevové akce dostaly? Aktuální vlajková loď HONOR 20 Pro je k dostání se slevou 2 600 Kč. HONOR 20 Pro s bezrámečkovým displejem je vybavený 4 fotoaparáty (48 + 16 + 8 + 2 Mpx) a nejnovější technologií pro pořízení fotografií a videa. Ultra ostrý 48Mpx hlavní fotoaparát s umělou inteligencí, funkce třicetinásobného zoomu a super noční režim dokáže pořídit úžasné fotografie a videa bez rozostření při méně kvalitním osvětlením nebo i v noci.

Klepněte pro větší obrázek

Mistrovský kousek, na kteří jsou konstruktéři právem pyšní, je také model HONOR 20 se stylem, vášní i špičkovým výkonem typickým pro celou sérii. Při Black Friday ušetří zákazníci rovnou dvě tisícovky. HONOR 20 inspiruje ikonickým skleněným designem, který vytváří jemné vzory, zdůrazňuje lesk a pohyb v každém světle.

Další tipy na dárky

HONOR 20 Lite si můžete pořídit v akci Black Friday o tisíc korun levněji. Tento model je na zadní straně osazený 24Mpx fotoaparátem se 3 čočkami, umělou inteligencí a závěrkou F/1,8 se senzorem Quadra CFA. Kombinace těchto vlastností otevírá uživateli vlastní fotografický ateliér, který si poradí ve všech světelných podmínkách. Přední 32Mpx fotoaparát s vylepšeným ISO a technologií podsvícení obrazu vytvoří skvělá selfie v kteroukoli denní dobu, při ostrém i tlumeném světle.

Klepněte pro větší obrázek

Do nabídky super slev se dostal také  HONOR 8S.  Se svým 13Mpx fotoaparátem a širokou závěrkou f/1,8, která do čočky propouští více světla, pořídíte krásné noční snímky v perfektní kvalitě. Přední 8Mpx fotoaparát s funkci Beauty mode zařídí, aby každý selfie snímek vypadal úžasně.

HONOR každý měsíc myslí na své fanoušky se slevovými akcemi a novinkami. Pro více informací sledujte oficiální webové stránky společnosti www.hihonor.cz.

Další článek: Honor se chlubí nejrychlejším a nejlevnějším 5G mobilem. Má všechno, až na appky od Googlu