Hodinky Samsung Galaxy Watch LTE s eSIM jsou nově k dostání u T-Mobilu

Hodinky Samsung Galaxy Watch LTE s eSIM nám do redakce dorazily minulý týden, a v samostatném článku jsme si ukázali, jak eSIM vlastně vypadá, a jak se instaluje do zařízení. Bylo tak jen otázkou času, než T-Mobile uvede hodinky do pultového prodeje. Stalo se tak k dnešnímu dni, přičemž hodinky jsou k dostání na e-shopu T-Mobilu a také v těchto vybraných značkových prodejnách:

  • Praha (Nový Smíchov, Metropole Zličín, Národní třída)
  • Pardubice (Palác Pardubice)
  • Ostrava (Nová Karolina)
  • Brno (Olympia Centrum)
  • Opava (U Fortny)
  • Hradec Králové (OC Futurum)
  • Liberec (Forum Liberec)
  • Plzeň (OC Plzeň Plaza)

LTE verze hodinek je v prodeji pouze ve velikosti 46 mm a to ve stříbrné barvené variantě, jedná se tak o jedny z prvních hodinek, které v ČR oficiální cestou podporují eSIM. Výhoda hodinek je zřejmá, umožní vám být na příjmu i tehdy, když s sebou nemáte telefon, např. při běhání. Ze svého smartphonu pak můžete nastavit nepodmíněné přesměrování na telefon. A ti úplně nejotrlejší mohou hodinkami zkusit plně nahradit smartphone, bez velkých kompromisů se to ale neobejde. 

Hodinky Galaxy Watch LTE tak šlapou cestu pro budoucí zařízení s eSIM - to, co dnes vypadá jako „cool“ funkce, by již za pár let mělo být absolutní samozřejmostí. Hodinky lze zakoupit za cenu 10 489 Kč, s úpisem vyjdou na 8 741 Kč. Oproti námi testované 42mm variantě mají hodinky větší displej, pohodlněji se ovládají a také vydrží déle na jedno nabití.

Představení hodinek Samsung Galaxy Watch:

Diskuze (10) Další článek: Povedená Nokia 7.1 přidává paměť a funkci Dual SIM za nezměněnou cenu

Témata článku: Samsung, , , , , , , Galaxy watch LTE, DOS, Metropole Zličín, Dnešní den, T - Mobil, Velký kompromis, Praha, Samostatný článek, Budoucí zařízení, Velký displej, OC futurum, Oficiální cesta, Nepodmíněné přesměrování, Česká republika, Plzeň Plaz, Samsung Galaxy Watch LTE, Hradec Králové, Samsung Galaxy Watch