Hecht představil levnou elektrickou koloběžku. S mobilem se spojí kabelem i přes Bluetooth

Značka Hecht známá spíše zahrádkářům představila zajímavý příspěvek do stále oblíbenější oblasti osobní elektromobility. Nová koloběžka Hecht 5125 má motor ukrytý v předním kole, akumulátor v tyči pod řídítky. Výkon 250 W se dá označit za nutné minimum a stačí na maximální rychlost 25 km/h. Při nosnosti 100 kg a hmotnosti 10,5 kg stačí baterie na dojezd až 15 km (v závislosti na terénu a hmotnosti jezdce). Dobu nabíjení udává výrobce se značným rozptylem 3–5 hodin.

Přední brzda se ovládá páčkou pod řídítky, zadní klasicky sešlápnutím zadního blatníku. Nezvyklým konstrukčním prvkem je odpružení zadního kola, které má přidat na komfortu. Potěší i taková drobnost, jakou je stojánek.

Na řídítka se vešel i displej, který zobrazuje aktuální rychlost, stav akumulátoru, rozsvícení světel nebo indikátor Bluetooth připojení. Ano, i tuto koloběžku lze spojit a appkou v mobilu. Ten si můžete i dobít, na palubě je také klasický USB konektor. Pod displejem je vypínač, spínač předního světla, přepínač módů a tlačítko tempomatu.

Hlavním lákadlem bude cena. Hecht si za svoji novinku řekne zajímavých 5 990 Kč (e-shop).

Diskuze (7) Další článek: RECENZE: Vroubkované HTC U12 Life má silné sebevědomí

Témata článku: , , , , , , , Kabel, Pře, Rychlost, Nosnost, MOBI, Mobil, Blue, H & amp, Přes Bluetooth, Hmotnost, Bluetoot, Dojezd, Řídítko, Brzda, Koloběžka, Kufr auta, USB,