Google vaří ze smajlíků. Třeba smícháním hovínka a srdce vznikne zamilovaný exkrement

Google do své klávesnice Gboard na Androidu přidal novou funkci, která používá existující emotikony k vytváření nových. Novinka se jmenuje Emoji Kitchen a zatím se šíří jen mezi účastníky programu Gboard Beta. Vytvořit své recepty, které by spojily libovolné dva výrazy, zatím ale nemůžete.

K dispozici je však široká paleta těch, které mezi sebou již vývojáři zkombinovali. Např. kovbojský klobouk můžete obléci jakékoli emoci, ale také srdci nebo duchovi, srdce s populárním hovínkem vykouzlí zamilovaný exkrement a zkřížit můžete i kaktus s opičkou.

Chcete-li zobrazit recepty, které designéři společnosti Google vytvořili, jednoduše klepněte na vybraný smajlík a počkejte, až se vám nad klávesnicí jednotlivé návrhy Gboardu objeví. Můžete je rovnou vyzkoušet v podporovaných aplikacích, kterými jsou Gmail, Zprávy Googlu, Messenger, Snapchat, Telegram i WhatsApp a dalších.

Diskuze (8) Další článek: České UPC končí k 1. dubnu. Zákazníci přejdou pod Vodafone

Témata článku: , , , , , , , , Gboardu, Hovínko, Input, Feeling, SMA, Smajlík, SMIC, Srdce, Paleta, Emoji Kitchen, Exkrement,