GameMine nabízí hry s předplatným účtované přímo mobilním operátorem

Virtuální obchody App Store pro Apple a Google Play pro Android do značné míry ovlivnili starý systém, kde mobilní operátoři prodávali hry přímo mobilním uživatelům. GameMine však našla způsob, jak přivést mobilní operátory zpět do popředí pomocí služby předplatného her, kterou mohou účtovat přímo mobilní operátoři.

Společnost GameMine se sídlem v Los Angeles dnes oznámila, že uzavřela distribuční partnerství s pěti mezinárodními mobilními operátory ve Španělsku, Itálii a Egyptě. GameMine shromáždil ve své předplacené službě přes 400 her, které jsou k dispozici na zařízeních iOS nebo Android od hlavních mobilních operátorů. Všechny hry jsou zcela uvolnění a bez reklam, přičemž předplatné účtuje přímo mobilní operátor předplatitele.

Mezi mobilní operátory patří Movistar, Orange, Vodafone, Wind Tre a TIM. Tato partnerství nabízejí mobilním předplatitelům Movistar ze Španělska, mobilním předplatitelům Orange z Egypta a mobilním předplatitelům Vodafone, Wind Tre a TIM z Itálie možnost přístupu k úplnému katalogu mobilních her GameMine, s přímou fakturací prostřednictvím mobilního operátora.

„Tato partnerství jsou jasnými ukazateli toho, že GameMine se stala pro operátory mobilních sítí spolehlivou a preferovanou herní možností,“ řekl Michael Herman, výkonný ředitel GameMine.

Tyto pět partnerství poskytnou více než 150 milionům mobilních předplatitelů přístup k mobilním hrám GameMine, což je nejnovější v řadě strategických vztahů vyvinutých společností za účelem rozšíření její globální předplatitelské základny, jakož i její vystavení a přítomnost na trzích mezinárodních mobilních operátorů.

„Poptávka po hrách s mobilními telefony po celém světě explodovala a nadále jsou v popředí pokroku”, uvedl Daniel Starr, generální ředitel GameMine. "Vzhledem k inovacím naší společnosti v kombinaci s naším vyšším obsahem je to přirozené a aktuální v rámci současného partnerství s pěti mezinárodními mobilními operátory."

GameMine je považován za Netflix mobilních her. Společnost získala finanční prostředky ve výši 20 milionů dolarů a minulý týden oznámila, že má přístup k řadě nových her Nickelodeon od společnosti Viacom.

GameMine je globálním distribučním partnerem Viacom pro hry Nickelodeon pro mobilní telefony, hry SpongeBob čtvercové kalhoty, Želvy Ninja a Úspěšné hry (Success Games) a další Nickelodeon hry budou přidány během partnerství.

Další článek: RECENZE: Alcatel 3X (2019) – až 128 GB paměti pro nenáročné