GameDriver: Samsung otevírá možnosti pro rychlejší optimalizaci mobilních her

Samsung pro řadu Galaxy S20 a Galaxy Note20 vydal sadu ovladačů pro grafické čipy, které slouží k jednorázovému vylepšení herního výkonu vybraných titulů. A navíc to otevírá dveře pro možný samostatný update grafiky, bez toho, aniž by telefony musely čekat na velký systémový update. V současné podobě přináší balíček podporu pro kvalitnější grafiku ve hrách Fortnite, Black Desert: Mobile a také v mobilní verzi Call of Duty.

Samsung však v rámci iniciativy GameDev spolupracuje s celou řadou partnerů (Microsoft, Square Enix, Tencent Games, Netmarble, Jagex, Unity, a další), takže je jen otázkou času, než se na topmodely od Samsungu dostanou specifické grafické updaty pro další populární hry. Aplikace je ke stažení pro Galaxy 20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note20 a pro Galaxy Note20 Ultra. Zajímá vás však tato varianta určená pro grafické adaptéry Mali, jimiž jsou osazeny čipsety Exynos. V případě, že byste náhodou používali dovezenou variantu se Snapdragonem, můžete si zde stáhnout aplikaci pro grafiky Adreno.

Gameplay Trailer hry Black Desert Mobile:

Zdroj Samsung Community, Samsung Developers

Váš názor Další článek: RECENZE: Xiaomi Mi 10T Pro – 144 Hz potěší hráče, 108 Mpx zase fotografy

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy Note20, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 512GB, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 512GB, Samsung Galaxy S20+, Mali, Samsung Developers, Netmarble, Square Enix, Samsung Community, Samsun, Call of Duty, Black Dezert, Pro +