Galaxy Z Fold2 Thom Browne Edition: dárková kazeta se sluchátky a hodinkami navíc

Samsung pokračuje ve spolupráci s newyorským módním studiem Thom Browne, jehož poznávacím znamením je šedá barva a detaily v trikolóře bílé, modré a červené barvy. Také nejnovější flexibilní multimediální smartphone Galaxy Z Fold2 dostal svoji speciální limitovanou edici Thom Browne, omezenou na pouhých 5 000 kusů.

V luxusním prodejním balení dostanete nejen samotný skládací telefon, ale také nedávno představená sluchátka Galaxy Buds Live a chytré hodinky Galaxy Watch3. Vše samozřejmě sladěno do barev Thom Browne a zabaleno do elegantní dárkové kazety. Samsung šel dokonce tentokrát tak daleko, že nechal vyrobit i barevně ladící kabely a nabíjecí adaptéry, protože na detailu záleží.

Lahůdka pro sběratele

Prostředí telefonu bude obsahovat přednastavenou tapetu a skin s přísně geometrickými tvary. Také ikony aplikací budou přepracovány v duchu designu návrhářského studia. Ve fotoaparátu budou obsaženy dva softwarové filtry navíc. Jinak ale bude výbava stejná jako u běžné verze Galaxy Z Fold2, tzn. 256 GB vnitřní paměti a 5G konektivita.

Zájemci o limitovanou edici Thom Browne by si měli pospíšit. Na trhu totiž bude jen pět tisíc balení a jak ukázal zájem o minulou „limitku“ véčkového modelu Galaxy Z Flip, může být velmi rychle vyprodáno. Kolekce sice stojí v přepočtu 88 tisíc korun, svoji sběratelskou hodnotu ale může rychle znásobit.

Nevýhodou je dostupnost omezená pouze na několik trhů, mezi nimiž ten český podle očekávání není. Tuzemský zájemce tak musí objednávat v zahraničí, např. ve Velké Británii. Kazety s telefonem, sluchátky a hodinkami potom začne Samsung distribuovat 25. září.

Diskuze (5) Další článek: RAM v mobilu jako v počítači. Samsung rozjel výrobu 16Gb DRAM čipů LPDDR5

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy Z Fold2 5G, Sluchátko, Barva, F +, Velká Británie, Dar, Studium, Thom Browne, NAVIC, Z Fold, EDI, Kazeta