Dvě trojky a dvě čtyřky. Samsung má představit nové skládačky a hodinky

Samsung si na léto chystá velkou tiskovou konferenci, a podle spekulací by se měla akce Galaxy Unpacked uskutečnit již 3. srpna. Podle Maxe Weinbacha jihokorejský výrobce na akci oznámí „dvě trojky“ a také „dvě čtyřky“. A neznamená nic jiného, než premiéru skládaček Galaxy Z Flip3 a Galaxy Z Fold3 společně s hodinkami Galaxy Watch4 a Galaxy Watch4 Active. 

Samsung oficiálně zatím datum premiéry nepotvrdil, dá se však předpokládat, že bude mít srpnové datum velmi blízko k realitě. Už předchozí úniky dávaly docela jasnou představu o tom, že jihokorejci chystají velké letní oznámení. Skládačky už byly zachyceny na prvních screenshotech, u hodinek zase víme to, že poběží na systému Wear OS.

Mimo epizodních rolí v podání Galaxy Gear a Samsung Gear Live se bude jednat o vůbec první hodinky od Samsungu postavené na operačním systému od Googlu. A Samsung si od přechodu z Tizenu slibuje velké věci. Ve skutečnosti se však obě platformy spojí v jednu, a nás bude zajímat, zda nová verze Wear OS nastolí vzestupný trend, a zda konečně zvládne konkurovat hodinkám od Applu. Pro české uživatele je stěžejní i funkce mobilních plateb, které zajistí aplikace Google Pay. Jenže placení hodinkami s Wear OS v Česku zatím nefunguje... Změní na tom něco řada Galaxy Watch4? 

Via Twitter

Diskuze (2) Další článek: Některé aplikace u Samsungu představují bezpečnostní riziko. Mohou číst soubory nebo ukrást SMS

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Galaxy Unpacked, , Skládačka, Max Weinbacha, Čtyřka, Česká republika, Samsun, Trojka,