Dva roky SamsungApps: nové funkce stejnojmenné aplikace

Samsung slaví dva roky od založení portálu SamsungApps a při této příležitosti představil jeho novou podobu

Portál SamsungApps začal v roce 2009 s distribucí aplikací pro operační systémy Windows Mobile a Symbian a až do dnešní doby se rozrostl na 40 000 aplikací pro platformy Android, Bada a Smart TV. Aby Samsung oslavil dvouletý život portálu, připravil novou aplikaci Samsung Apps 2.0. Uživatelské rozhraní obchodu se inspirovalo Badou 2.0, přidáno bylo i nové platební rozhraní pro rychlejší pořizování aplikací. Poměrně zajímavou novinkou jsou funkce Try’n Play a Rent’n Play, které dovolí vybrané aplikace vyzkoušet na předem daný časový úsek, případně vypůjčit plnohodnotnou verzi pro specifickou událost (např. za týden v pondělí na 2 hodiny). Tyto možné distribuční varianty nyní budou plně v režii vývojářů, takže nemůžeme mluvit o univerzální nabídce pokrývající všechny aplikace.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek

V rozhraní obchodu najdeme dále Doporučené aplikace, které doporučí uživateli to nejlepší v závislosti na jeho preferencích a uživatelských trendů – jednoduše řečeno, telefon bude interně monitorovat co nejčastěji děláte a pak vám bude nabízet to, o čem si bude myslet, že je pro vás nejvhodnější. Při procházení obchodem si můžete aplikace ukládat do Seznamu přání, tedy nabídky, kde si budete uschovávat zajímavé aplikace, které v budoucnu možná budete chtít koupit nebo stáhnout.

Update SamsungApps se objeví u všech modelů s operačním systémem Bada 2.0, zasáhne tedy na celou rodinu modelů Wave. Přístroje řady Galaxy se nového hávu a funkčnosti dočkají koncem tohoto roku.

Váš názor Další článek: LG a Prada: slavná dvojka je zpět, těšte se na luxusní Android

Témata článku: Samsung, , , F +, Aplikace, Sam, SamsungApps, Nov, Rok, Samsun, Funkce, Platební rozhraní