Do řad Galaxy S20 a Note20 se dostávají další foto funkce z letošní řady S21

Samsung pokračuje s aktualizacemi telefonů řad Galaxy S20 a Galaxy Note20, které se mohou v nejnovějším updatu těšit na vylepšení fotoaparátu o funkce, které se poprvé objevily u řady Galaxy S21. Portrétní režim nově funguje i při horších světelných podmínkách, v Nočním režimu i v módu Pro Video je nově zpřístupněn i ultraširokoúhlý objektiv. Při focení portrétních fotek si můžete navolit studiové efekty Backdrop, High-Key mono a Low-Key mono. Jedinou funkcí, která v updatu chybí je režim Pohled režiséra, který potřebuje výkonnější obrazový procesor, než ten, který je součástí loňských topmodelů.

V Česku se zatím novinky dostaly do řady Galaxy Note20 společně s aktualizací XXU1DUC8. V brzké době by se měly stejné funkce ve foťáku dostat i do tří základních „es dvacítek“, a to společně s aktualizací XXU7DUC7. Trochu stranu stojí Galaxy S20 FE 5G, který se stejných funkcí (až na focení portrétových snímků za horšího osvětlení) dočkal v aktuálním updatu XXU2CUC6. LTE varianta telefonu na aktualizaci stále čeká. Zmiňované updaty se vám nabídnou automaticky, nebo je můžete ručně vyhledat přes Nastavení - Aktualizace softwaru - Stáhnout a nainstalovat.

Nové funkce ve foťáku už v Česku dostal i Galaxy S20 FE 5G:

Diskuze (2) Další článek: Huawei odstartoval „Crazy Night“. Některé produkty zlevnily na polovinu

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy Note20, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 512GB, Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S20 FE 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 512GB, Samsung Galaxy S20+, Focení, Česká republika, Funkce, F +, Foto, DOS