Datamánie nejdéle do pondělka. O2 doprodává limitovanou edici datové SIM se 100 GB dat za 300 Kč

  • O2 začalo opět nabízet limitovanou SIM kartu z edice Datamánie
  • Za 300 Kč dostanete 100 GB mobilních dat za měsíc
  • Pokud máte zájem, pospěšte, SIM bude dostupná jen do 22. srpna

Oživeno 18. srpna | Už jen několik dní zbývá na zakoupení datově nejvýhodnější předplacenky na českém trhu. Datamánie 100 GB od O2 za 300 Kč měsíčně v poměru objemu dat a zaplacené ceny nemá konkurenci, ale bohužel se stále jedná o sezonní limitovanou akci, nikoli stálou ceníkovou nabídku operátora.

O2 upozorňuje, že nejpozdější termín, kdy si „stogigovou“ Datamánii půjde koupit (výhradně na webu), nastane v pondělí 22. srpna. Konec ale může přijít dřív, záleží na stavu zásob. „Není na co čekat, SIM karty rychle ubývají, takže pokud kdokoli o koupi uvažuje, je nejvyšší čas objednávat, aby ještě vůbec byly,“ pobízí potenciální zájemce tisková mluvčí O2 Veronika Zachariášová.

Na rozdíl od ostatních dvou operátorů O2 obvykle nesnižuje cenu svých základních tarifů v rámci takzvaných akvizičních časově omezených nabídek. Místo toho zhruba jednou za rok přichází s Datamánií. Letošní edice datově štědré SIM karty už je třetí v pořadí. Poprvé si zákazníci 100 GB za tři stovky mohli pořídit v roce 2020, následně se stejnými parametry operátor akci zopakoval i loni v létě, letošní „drop“ je třetí v pořadí.


Původní článek z 18. července:

Operátor dnešním dnem uvádí do prodeje limitovanou edici předplacené SIM karty Datamánie, jejíž součástí je 100 GB mobilních dat. I tentokrát se jedná o kartu, u které se velká porce mobilních dat aktivuje v rámci balíčku, který stojí 300 korun. Pokud máte kartu dostatečně nabitou, můžete si službu aktivovat či dokonce v aplikaci Moje O2 nastavit automatické dobíjení z platební karty. Datový balíček platí vždy měsíc od své aktivace. Data přitom není třeba využívat dlouhodobě, i když si dáte několik měsíců „pauzu“, můžete kartu vytáhnout z šuplíku, dobít 300 korun a zase využívat nadstandardní porci mobilních dat.

Klepněte pro větší obrázek
U O2 opět dostanete 100 GB na měsíc za 300 korun, stačí koupit SIM kartu z Datamanie.cz

O2 i tentokrát avizuje, že bude nabízet omezený počet SIM karet, které jsou dostupné od dnešního dne do 22. srpna nebo do vyprodání zásob. SIM kartu si můžete objednat na těchto webových stránkách. Karta vám dorazí nejrychleji tehdy, pokud za ní zaplatíte předem. Poštovné je v tomto případě zcela zdarma. Karta přijde přednabitá, stačí ji vložit do mobilu, a v tu ránu se vám aktivuje první měsíc se 100 GB mobilních dat. Připomínáme, že kartu je třeba aktivovat, tj. vložit do telefonu, nejpozději do 31. prosince roku 2023.

Operátor uvádí, že rychlost mobilních dat není nijak omezená, ovšem čerpat je můžete maximálně v LTE sítích. Ani letos SIM karta Datamanie.cz nepodporuje 5G sítě. Na druhou stranu je třeba vzít v potaz, že karta bez omezení funguje pouze v České republice. Součástí SIMky je i neomezené volání do všech sítí za 15 korun na den, a tato suma se odečte jen ve dnech, kdy někomu zavoláte. Textovka vychází na dvě koruny.

O2 opět nabízí SIM se 100 GB mobilních dat za tři stovky:

V případě zájmu o tuto předplacenou kartu rozhodně neváhejte, dá se očekávat, že i tentokrát bude o SIMku, zejména před letními dovolenými, enormní zájem. V rámci jedné objednávky je možné pořídit maximálně tři SIM karty najednou. SIMky je možné používat ve smartphonech, ale také v jiných zařízeních, např. v noteboocích.

Diskuze (163) Další článek: Adonit má nový stylus pro iPady. Stojí třetinu toho co Apple Pencil 2

Témata článku: , , , , , , , , Data, Oběh, Datamánií, Česká republika, Edice, Datamanii, GB data, Dovolená, Karta