Další velký únik. Toto jsou první živé fotky skládacího véčka od Samsungu

Jedno je jisté, Samsungu se ani tentokrát nepodaří udržet vzhled připravovaného skládacího véčka pod pokličkou. Běžně bychom čekali, že se první živé fotky nové skládačky objeví pár týdnů před oficiální premiérou, tentokrát se však na čínské sociální síti Weibo objevily s několikaměsíčním předstihem!

Na fotkách můžeme vidět prototyp budoucího skládacího véčka, které hodně připomíná skládací Motorolu Razr. Vnitřní AMOLED panel bude mít zakulacené rohy a vycentrovaný průstřel pro selfie kamerku. A v případě nepoužívání obě poloviny displeje přeložíte podobě jako archaická véčka. V kapse tak telefon zabere minimum prostoru, ve složeném stavu bude navíc na jeho vnějším krytu i malý barevný informační displej pro základní stavové informace. Vedle něj je ještě vyhrazen prostor pro duální fotoaparát.

Takto Samsung naznačil budoucí skládačku v podobě véčka:

Představení skládacího véčka od Samsungu by se mělo odehrát v první polovině února, a to po boku modelů řady Galaxy S11. Zatím však není jasné, jak se bude novinka jmenovat. Označení Galaxy Fold 2 bychom totiž přisoudili spíše nástupci aktuální generace Galaxy Fold. Přikláníme se tedy spíše k variantě úplně nového prodejního názvu, který bude lépe reflektovat použitou véčkovou konstrukci.

Zdroj Weibo

Diskuze (5) Další článek: RECENZE: Redmi Note 8T – hodně muziky za málo peněz

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , Samsung Galaxy Z Flip, Sklad, Velký únik, F +, Samsun, Displej, Fotka, Skládačka,