Další update pro řadu Galaxy S20 dorazil do ČR. Opravuje zelený nádech displeje

Samsung dnes do Česka vypustil další firmwarovou aktualizaci, která je od spuštění prodejů (13. března) v pořadí již čtvrtá. Po úvodní verzi ATBM, po které následovaly updaty na verze ATCH a ATCT došlo na aktualizační balíček ATD3, který má velikost 152 MB. Seznam změn je tentokrát dost skromný, dozvídáme se pouze to, že došlo ke „zlepšení stability, výkonnosti a k přidání nových a zdokonalených funkcí“.

Aktualizace byla pro „es dvacítky“ vydaná hodně rychle, protože bylo třeba opravit jednu velkou chybu. V aktualizaci ATCT se totiž u spouštěných her a aplikací začal objevovat méně či více výrazný zelený nádech displeje. Stačilo, abyste měli nastavenou 120Hz obnovovací frekvenci displeje a pracovali v šeru s nižším jasem displeje. Zatím jsme si u verze ATD3 všimli pouze opravy zeleného nádechu displeje, žádné další změny jsme u nové verze firmwaru zatím nepozorovali.

Představení řady Galaxy S20 od Samsungu:

Aktualizace ATD3 se vám v telefonu nabídne automaticky, nebo ji můžete zkusit vyhledat přes Nastavení - Aktualizace softwaru - Stáhnout a nainstalovat.

Diskuze (7) Další článek: Jak využít okraj displeje Motoroly Edge k ovládání prostředí telefonu

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 512GB, Samsung Galaxy S20+, ? Displej, Zelený, Česká republika, Seznam změn, Spuštění prodejů, Nádech, Displej, Aktualizace, Pro +, Verze, Želé