Chytrá domácnost podle Samsungu na 6 videích

Samsung představuje řešení své chytré domácnosti na ukázkových videích. Na dálku můžete ovládat spotřebiče a sledovat jejich činnost.

Samsung pracuje na řešení tzv. chytré domácnosti už několikátým rokem. Cílem je usnadnit ovládání domácích spotřebičů, monitorovat spotřebu energií, spravovat zabezpečení domácnosti apod. Středobodem dění se stává zpravidla smartphone, případně tablet, který slouží jako dálkový ovladač a monitor celé domácnosti.

Klepněte pro větší obrázek
Princip chytré domácnosti od Samsungu. Přes domácí Wi-Fi připojíte všechny spotřebiče ke cloudu platformy Smart Home a pomocí aplikace spojíte platformu se smartphonem, tabletem nebo chytrými hodinkami. Nyní můžete ovládat nebo sledovat všechny zapojené spotřebiče a systémy

Vzhledem k tomu, že Samsung má v nabídce široké spektrum domácích spotřebičů, může ekosystém chytré domácnosti velmi efektivně rozvíjet. V komerčním prodeji jsou dnes vedle chytrých televizorů také například chytré chladničky, pračky nebo robotické vysavače. Různé způsoby řešení chytré domácnosti prezenzuje Samsung v následujících videích.

Obecné představení chytré domácnosti

Monitorování domácích spotřebičů

Funkce Movie Mode

Funkce Kitchen TV

Dálkové ovládání chytré pračky

Dálkové ovládání robotického vysavače

Diskuze (5) Další článek: O2: Tři tipy, jak zabezpečit chatu či domácnost

Témata článku: Samsung, , , , , Domácnost, Sam, Samsun, Cloud Platform, SMART Home, Široké spektrum, Chytrá, Chytrý televizor