Čeští Madfingeři vydávají novou řežbu Shadowgun War Games. Nadchne grafikou, hratelností i cenou

České vývojářské studio Madfinger Games vydalo dlouho očekávaný FPS titul Shadowgun War Games (zdarma pro Android a iOS), taktickou hru pro 5 vs. 5 hráčů. Singleplayer zde nehledejte, tady jde o týmovou spolupráci, ve které však nemusíte hluboce přemýšlet nad vyřešením složité situace. Vše obvykle vyřeší dobře hozený granát.

Zatím jsou k dispozici dva herní režimy – Team Deathmatch a Capture the Flag. Druhý se odemkne až při postupu na 5. hodnost. A i to je možná brzy, takže počítejte, že hned v prvních kláních dostanete pěkně na zadek. To se nicméně nedá říci o týmovém zabíjení, kde, pokud už máte nějaké střílečky na mobilech odehrány, budete z počátku vítězit s prstem v nose.

Herních map je zatím taky hrstka, nicméně vývojáři slibují, že budou přidávat jak je, tak jednotlivé režimy a nové hráčské charaktery plus samozřejmě výbavu. Postav je k dispozici zatím 5, za který budete přitom hrát, si vybíráte až před započetím klání. Každý však má své specifické zbraně i vlastnosti. Pro tu pravou týmovou spolupráci tak chce mít síly řádně rozděleny do všech z nich.

Grafice na iPhonu XS Max prakticky není co vytknout. Snad jen to, že pro samou akci ji nestíháte vnímat. Zvuky i efekty jsou parádní. Hraní je kompletně zdarma, pokud nicméně chcete, za herní měnu si můžete nakoupit různé skiny, pózy atd., v progresu vám utracené peníze nijak nepomohou. Shadowgun War Games se tedy rozhodně povedly, jen by to chtělo co nejdříve přidat více obsahu, aby to hraní příliš brzy neomrzelo.

Diskuze (7) Další článek: Kaufland chce do vašeho mobilu. Nový věrnostní program slibuje slevy, výhody a soutěže

Témata článku: , , , , , Capture the Flag, War, Hrstka, Týmová spolupráce, Řežba, Hraní, Hratelnost, Klání, Rez, Death, Madfinger Games, Team Deathmatch