Česká mobilní hra Scratch Lords integruje prvky NFT. Každý hrdina je jedinečný

České vývojářské studio Notre Game vydalo novou hru Scratch Game (zdarma pro Android a iOS), ve které se svými hrdiny podstupujete krátké taktické duely s živými soupeři (PvP) nebo zlými Bossy ovládanými umělou inteligencí. A i když je to hra karetní, nečekejte nic podobného jako Heartstone. Zde je každý hrdina unikátní a každá zbraň limitovaná. Aby se tedy potkali dva stejní hráči není možné.

Nejzajímavější je však na celém konceptu to, že je předem známo kolik hrdinů a jakých zbraní se v dané edici nachází. Tato informace bude veřejná a jako NFT uložena v blockchainu. Když se vyprodá, už se nebude opakovat, v rámci Scratch Lords Bazaaru s nimi ale budete moci obchodovat.

Boje probíhají na systému náhodného točení kolem. Výsledek určují vlastnosti hrdiny a samozřejmě to, jakými zbraněmi je vybaven. Z hlediska taktiky je ale důležité, jak pracujete s rizikem, pravděpodobností, a kdy kterou ze svých zbraní využijete. Přítomen je i RPG systém, takže získáváte zkušenosti, učíte se různá kouzla atd.

Váš názor Další článek: 2Q 2021: Trh smartphonů se probouzí. Nahoru jdou čínské značky, hlavně Xiaomi

Témata článku: , , , , , , Prvek, Hrdina, PVP, Mobilní hra, RPG, Zbraně,