Cashback na mobily, pračky, sušičky a chladničky od Samsungu. Ušetříte až 8 tisíc korun

Samsung spustil cashback akci na vybrané smartphony, které můžete pořídit se slevou až 5 000 Kč. Tu je možné uplatnit pouze u nově zakoupených telefonů v průběhu září. Po zapnutí telefonu přejděte do předinstalované aplikace Samsung Members, proklikněte si do sekce Výhody a klikněte na banner „Získejte váš cachback“. Proveďte registraci (včetně nahrání fotografie daňového dokladu) a od ověření údajů (trvá cca 14 až 30 dní) máte sedm dní na potvrzení bonusu v mobilní aplikaci. Následně vám bude casback zaslán zpět na uvedený bankovní účet.

Cashback na smartphony řady Galaxy s finálními cenami: 

Akce platí pro nákupy na webu Samsung.cz a také u vybraných prodejců (viz infobox v galerii článku či pravidla akce). To se týká i druhého cashbacku, který je určen pro pračky, sušičky a chladničky. Na každý z vybraných produktů je připraven cashback v hodnotě 1 000/2 000 Kč, v případě že si nakombinujete na jednu účtenku dva spotřebiče, získáte souhrnný cashback až 5 tisíc Kč (2 × 2 tisíce plus tisícový bonus), v případě tří spotřebičů je cashback celkem až osm tisíc korun.

Redakční představení Samsungu Galaxy Note20:

Výhodněji můžete nakoupit například parní pračky QuickDrive, které dokáží šetřit čas i energii a díky AddWash dvířkám do nich můžete kdykoli během pracího cyklu doplnit zapomenuté prádlo. Nebo kombinovanou pračku se sušičkou QuickDrive s invertorovým motorem, jenž zajišťuje tišší chod a vyšší výkon při menší spotřebě energie oproti univerzálnímu motoru. Případně samotnou sušičku QuickDrive s technologií Air Wash.

Akce se vztahuje i na vestavné chladničky s mrazákem a americké dvoudveřové chladničky s maximálním využitelným prostorem 652 litrů a nezávislým chlazením a mrazením Twin Cooling Plus, které umožňuje rozdílné chlazení pro různé druhy potravin. Bonus získáte i při koupi chladniček Bespoke s přizpůsobitelným designem. 

Registraci do akce je možné učinit do 14 dní od nákupu spotřebičů, a to na těchto webových stránkách. Cashback akce na vybrané spotřebiče platí až do konce října, jsou do ní zařazeny vybrané modely, jejichž seznam naleznete v pravidlech akce

Diskuze (10) Další článek: Google vylepší Sdílení nablízko. V Androidu 12 do něj přibudou dvě užitečné funkce

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy Note20, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 512GB, Samsung Galaxy S20 FE, Samsung Galaxy S21 5G, Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Samsung Galaxy S21+ 5G, Samsung Galaxy S21+ 5G 256GB, Sušička, Samsun, Chladnička, Samsung Members, QuickDrive, Bespoke, Pračka, Výhoda