Bonusová nabídka aplikací pro Samsung Galaxy S6

Jaká je letošní bonusová nabídka her a aplikací na portálu Galaxy Apps při pořízení Galaxy S6 či Galaxy S6 Edge?

Samsung, stejně jako doposud každým rokem, přidává k vlajkovým modelům bonusovou aplikační výbavu, a nejinak je tomu i u Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge. Bonusová nabídka není předinstalována, avšak je k dispozici k bezplatnému stažení z portálu Galaxy Apps ze sekce Galaxy Gifts. Poněkud úsměvně hovoří hodnota aplikačního obsahu, která se pohybuje okolo 500 USD (12 670 Kč). Tato částka odráží veškeré bonusy a aplikace, které byste jinak museli kupovat za plnou cenu, na druhou stranu byste jistě nekoupili veškerý bonusový obsah. A určitě na tom netratí ani samotný Samsung, který může od partnerů aplikace nakupovat hromadně za nižší cenu, případně přinést uživatelům lokalizovaný obsah.

Klepněte pro větší obrázek
Bonusová nabídka Galaxy Gifts se objevuje i u Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge

Určitě tedy nebudete od koncové ceny zařízení (např. 32GB Galaxy S6 za doporučenou cenu 19 799 Kč) odečítat částku za bonusový obsah, aby telefon v reálu vyšel „levněji“, V některých případech jsou ale dostupné aplikace z Galaxy Apps příjemným bonusem. Na co se tedy mohou uživatelé Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge těšit?

Časopisy a knihy

Samsung pokračuje v nabídce půlročního bezplatného předplatného týdeníku Reflex, deníku Blesk, časopisu Blesk pro ženy a deníku Sport. Po aktivaci bezplatného předplatného se nová čísla mohou stahovat automaticky, je-li telefon připojený přes Wi-Fi. Vyčerpat předplatné je možné použe do konce letošního roku.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Blesk, Reflex, The Economist

Ke „stálicím“ se přidává i novinka, půlroční předplatné týdeníku The Economist, který přináší ekonomické zprávy v angličtině. Abyste ale mohli vyžádat bezplatný přístup je třeba koupit balíček předplatného z Google Play. Ten sice nabídne 180 denní zkušební verzi zdarma, pokud ji ale zapomenete zrušit, bude si aplikace účtovat 460 Kč na měsíc. Aplikaci tedy nebudete moci používat bez toho, abyste si ke Google účtu přiřadili platební kartu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Audiotéka a Me Books

Me Books pak pro nově zaregistrované přidává 10EUR kredit na nákup komiksů v angličtině a obrázkových knížek pro děti. Cena titulů je ale poměrně vysoká, takže vám kredit vystačí jen na několik kapitol. Kindle for Samsung je čtečka knih zakoupených na Amazonu, bonusová nabídka tkví ve dvanácti knihách ročně, které můžete stáhnout zdarma.

Zábava

Zábava se točí zejména okolo her, videí a hudby. Online videotéka Ivio nabídne tříměsíční premium účet, stejnou dobu služby Premium+ poskytuje i aplikace Deezer. Tři měsíce zkušebního členství je připraveno i v aplikaci Audible, přičemž každý měsíc si můžete bezplatně vybrat jednu audioknihu v angličtině. V Audiotéce si můžete do konce roku stáhnout šest audioverzí časopisu Forbes, což se děje ve formě uplatnění voucheru při placení za audio obsah. K audiu se vztahuje i Shazam Encore, aplikace pro rozpoznávání hudby, kterou právě slyšíte, je zdarma k dispozici ve verzi bez reklam.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Audible, Deezer, Dragons of Atlantis a THe Hobbit: Kingdoms of Middle-earth

Zbylý obsah doplňují hříčky pro malé děti, Křížovky, Cut the Rope 2 s bonusovými položkami nebo Pac Man s bonusem. U dvou herních titulů můžete získat Samsung Resource Pack s in-game měnou, v posledním je pak bonus v podobě jedné postavičky navíc zdarma.

Práce

Na portálu Galaxy Apps je zdarma k dispozici kancelářský balík Hancom Office 2014, na který navazují poznámky Evernote s tříměsíčním premium účtem či organizace práce pomocí ročního předplatného aplikace Wunderlist. Pocket slouží k ukládání zajímavých webových stránek, bezplatná prémiová verze má půlroční trvání. OneDrive je sice již předinstalovaný, ovšem je součástí bonusové nabídky. Po přihlášení k účtu Microsoft Live dostanete bezplatný 100GB prostor na dva roky zdarma.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klávesnice Fleksy, OneDrive, Hancom Office a Evernote

S aplikací Parallels Access můžete využívat půl roku vzdáleného přístupu k souborům na PC, Macu a až na pěti dalších zařízení. Klávesnice Fleksy je alternativou k předinstalované klávesnici, mezi její hlavní výsady patří možnost úprav vzhledu a layoutu kláves. Při prvním spuštění dostanete zdarma 6 motivů. Aplikace Last Pass je určena k ukládání hesel, která jsou zabezpečena přes šifrování AES-256, a ani při prvním spuštění nejdou u aplikace pořizovat screenshoty aplikace. Po registraci si můžete nastavit zabezpečení hesel otiskem prstu, případně si lze nechat generovat hesla podle vlastních kritérií. Samotná hesla pak lze třídit nebo je v závislosti na aplikacích nechat automaticky vyplňovat.

Fotografie, fitness

Tři měsíce prémiového účtu dostanete i v aplikace Magisto, ve které můžete vytvářet a sdílet videoklipy. Vyzkoušet ji lze jako host, 3 měsíce premium verze dostanete až po registraci. VSCO Cam je aplikace pro pořizování fotek, na které můžete rychle upravit celou řadu filtrů. V rámci dárku dostanete po registraci či přihlášení Minimalist Collection s deseti filtry zdarma v hodnotě 63 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Magisto,VSCO Cam, Freeletics Coach a Lifesum

Freeletics Coach a Workout Trainer jsou osobní fitness trenéři, první dostanete zdarma na 3 měsíců, druhá nabídne šestiměsíční účet Pro+. Na stejnou dobu můžete mít i prémiové členství v aplikaci Endomondo, aplikace Lifesum slouží k evidenci vašeho příjmu potravy, tekutin a energetického výdeje. Zvlášť jsou monitorovány cukry, bílkoviny a tuky. Bonusem je roční členství v programu Gold. V turistické navigaci Komoot si můžete stáhnout jakékoliv tři mapy zdarma.

Veškerou nabídkou bonusového obsahu pro Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge najdete na stránkách Samsungu.

Váš názor Další článek: YotaPhone 2: dva použitelné displeje [recenze]

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Komoot, Půlroční předplatné, Dragons, AES, Kingdoms, Galaxy s, Lifesum, Economist, Připojený telefon, Nabídka aplikací, Prémiová verze