Bizarní experiment. Samsung Galaxy S21 už tráví dvanáctý den pod vodou

Od začátků prodejů Samsungů řady Galaxy S21 už uplynulo již dvanáct dní, a stejnou dobu tento telefon tráví pod vodní hladinou. YouTuber Photo Owl Time Lapse, který na nekonečných časosběrných videích nechává podléhat zkáze potraviny, se tentokrát zaměřil na Galaxy S21. Telefon podporuje zvýšenou odolnost IP68, která zaručuje, že telefon přežije půl jeden a půl metru pod vodní hladinou. Na videu zvěčněný telefon však v akváriu, tj. v menší hloubce, bez přestávky tráví již dvanáctý den!

V době psaní článku telefon ve vodě strávil více než 274 hodin. Na telefonu běží systémový časovač, který však dokáže evidovat maximálně čas 99 hodin, 59 minut a 59 vteřin, takže musel být již dvakrát restartován. Testování se neobešlo bez drobných zádrhelů. V čase 117 hodin a 53 minut pod vodou telefon „konečně“ detekoval vlhkost. Displej se začal sám nekontrolovatelně ovládat a neustále docházelo k přepínání aplikací. Stačilo však několikrát stisknout systémová tlačítka a telefon se zase „uklidnil“.

Samsung Galaxy S21 tráví již dvanáctý den pod vodou:

V čase 241 hodin a 10 minut byl vyzkoušen reproduktor, který zněl velmi potichu a velmi nekvalitně. Telefon však stále funguje a časovač neustále běží. Experiment může běžet do nekonečna, protože se telefon neustále nabíjí skrz bezdrátovou dobíječku připevněnou na zadní straně akvária. Jak dlouho vydrží telefon pod vodou, než dojde k jeho poškození? 

Diskuze (25) Další článek: Snapdragon X65 je první mobilní 5G modem na světě s rychlostí až 10 Gbps

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy S21 5G, Voda, Časovač, Akvárium, Vodní hladina, Samsun, Zádrhel, Časosběr, Telefon