Bez příslušenství by to nešlo. Známe ceny a portfolio krytů pro řadu Galaxy S20

Spolu se smartphony řady Galaxy S20 se na český trh dostane i originální doplňkové příslušenství, zejména kryty a obaly v různých barevných a materiálových kombinacích. Základní ochranu poskytne průhledný kryt Clear Cover na záda telefonu, který bude stát 499 Kč. Jeho výhodou bude to, že zachová design zadního krytu telefonu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Silikonové kryty v různých odstínech a částečně recyklovaný kryt Kvadrat

Kryt označený jako Silicon Cover vyjde na 699 Kč, Dostupný bude v černé, šedé, bílé, růžové, světle a tmavě modré. Úplnou novinkou je kryt Kvadrat Cover, který však bude dostupný pouze pro Galaxy S20+, a to v šedé, zelené a červené. Samotný kryt bude částečně vyroben z recyklovaných materiálů. Kožený kryt na záda, Leather Cover, vyjde na 1 299 Kč, a k dostání bude v černé, hnědé, červené, modré, v tmavě a světle šedé.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Clear View Cover s podlouhlým „oknem“ a LED VIew Cover s diodami ve flipu

Nacvakávací LED Cover s diodovými efekty na zádech bude stát 1 399 Kč, a jeho barvy se budou u jednotlivých modelů lišit. Pro Galaxy S20 Ultra bude v černé a šedé, u zbývajících modelů přibude růžová, modrá a bílá. Clear View Cover, nabídne ve flipu podélné „okno“, do něhož budou v zavřeném stavu v režimu Always On promítány notifikace zmeškaných událostí a také aktuální čas a stavové ikony. Kryt bude k dispozici v černé, šedé, růžové, modré a v bílé. U S20 Ultra budou k dostání jen první dvě zmiňované barvy.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Kožené kryty Leather Cover a ochranný „krunýř“ Protective Standing Cover

LED View Cover na Flip zase přidá sestavu diod, která se může rozsvítit při příchozích událostech, jinak slouží k zobrazení času. Svým kontaktům budete moci přidat individuální ikony, takže při vyzvánění telefonu hned vizuálně poznáte, kdo vám volá. Kryt bude stát 1 699 Kč, a u všech „es dvacítek“ jej seženete v černé, šedé, růžové, modré a v bílé. Posledním krytem je odolný Protective Standing Cover, jehož součástí je stojánek pro zapření telefonu na rovném povrchu, např. při sledování videí. Obal bude stát 899 Kč, a bude na výběr pouze v černé a stříbrné.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Spolu s řadou Galaxy S20 debutuje i nová 10 000mAh powerbanka podporující rychlé bezdrátové dobíjení

Na akci Samsung Unpacked jsme si všimli i nové generace rychlé bezdrátové powerbanky, která má kapacitu 10 000 mAh, a nově u ní najdete dva USB-C konektory. Jeden z nich poslouží pro nabíjení powerbanky, ale teoreticky půjde z externí baterie dobíjet až tři zařízení najednou. Dvě přes kabel, a jedno bezdrátově. Powerbanka by se měla na trhu objevit někdy v průběhu druhého čtvrtletí, její koncová cena zatím není známa.

Toto jsou nové Samsungy řady Galaxy S20:

Váš názor Další článek: Nudné placky, třeste se! Ohebné véčko Galaxy Z Flip vypadá úchvatně

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 512GB, Samsung Galaxy S20+, Kvadrat, Pór, Pro +, Telefon, Černá, Clear cover, Led View Cover, Kryt, Samsung Unpacked, Clear View cover,