Behind the scenes: Podívejte se, jak se vyrábí Samsung Galaxy Z Flip pro Česko!

Při zhlédnutí videa na jihokorejském webu Samsung Newsroom jsem si všiml něčeho neobvyklého, ale nedokázal jsem si přesně vybavit, co mi na videu přišlo „podezřelé“. Stačilo jej však pozastavit, a bylo jasno. Na videu, na němž Samsung ukazuje zákulisí výroby skládacího Galaxy Z Flip, totiž vidíme skládací véčka určená přímo pro Česko! V čase 0:20 můžete na videu vidět hromadnou instalaci systémových ROM a na prvních naběhnutých obrazovkách si všimněte českých nápisů „Jdeme na to!“ a „Klepnutím zobrazíte informace o počasí“.

Podívejte se na finální část výroby Samsungu Galaxy Z Flip:

Video ukazuje konečnou část výroby skládacího Galaxy Z Flip, v rámci které se přeloží displej a následně se strojově kontroluje integrita displeje na 26ti kontrolních bodech. Následně se hromadně instaluje systémová ROM (v tomto případě česká). Následuje vizuální kontrola véčka pracovníky na provozu, která přechází v následné ruční balení a kompletaci základních krabic. Poté už je třeba jen telefon zabalit do krabic po desíti, naložit na paletu a exportovat je do cílové destinace.

Samsung Galaxy Z Flip se začne v Česku prodávat již 21. února, a to za 38 990 Kč. Při pořízení z české distribuce dostanete zdarma roční pojištění proti poškození telefonu s jednorázovou spoluúčastí 2 790 Kč. Véčko se u nás bude prodávat ve fialové a černé.

Zdroj Samsung News

Diskuze (5) Další článek: Sazkamobil představil čtyři nové tarify a snížil ceny datových balíčků

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy Z Flip, Krabice, Výroba, Část výroby, Samsung Newsroom, Pro +, The Galaxy, Displej, Česká republika, Samsun, F +, Spoluúčast, Jak, Samsung News,