Asus zahájil odpočet. Dostane Zenfone 6 nadvakrát výsuvnou konstrukci?

Jen dva dny po představení OnePlus 7 se na svět podívá Asus ZenFone 6. Výrobce již na svých webových stránkách zahájil odpočet, samotná tisková konference se uskuteční 16. května ve španělské Valencii od 20:00 hod. Hlavním mediálním sloganem je #DefyOrdinary (tj. #VzdorujtePrůměrnosti), což by mohlo znamenat, že telefon skutečně dostane nadvakrát výsuvnou konstrukci, o které se dříve spekulovalo.

Na fotografii, kterou sdílí Twitterový účet od Asusu je skutečně vidět zařízení, které má minimální rámečky a displej bez jakéhokoliv výřezu i průstřelu. Selfie tedy bude zcela jistě výsuvná, zbývá jen zodpovědět otázku, zdali se telefon bude současně vysouvat i opačným směrem.

Na zadní straně má být připraven duální fotoaparát, hlavní foťák má používat 48MPx fotočip IMX586 od Sony. Displej má dostat rozlišení Full HD+, výkon poskytne Snapdragon 855 s 6GB operační pamětí. Úložiště bude 128GB, telefon má mít i slot pro dvě SIM karty i rychlé 18W nabíjení. Kapacita baterie zatím není známa, jasné je jen to, že smartphone poběží na nejnovějším Androidu Pie.

Asus láká na brzké představení ZenFonu 6:

Diskuze (4) Další článek: „Právo na opravu“ odloženo. Zlevní opravu smartphonů nebo sníží jejich spolehlivost?

Témata článku: Asus, , , , , , , , , Asus ZenFone 6 (2019), , DOS, Odpočet, Asus ZenFone, Displej, Konstrukce, Představení, Zenfonu, Android Pius, Valencie, Telefon, HTTPS, Full HD +, Zen,