A zase je tu petice. Uživatelé od Samsungu chtějí v příštím roce nový Galaxy Note

Poslední petice uživatelů Samsungů se zaměřila na to, aby jihokorejský výrobce v celém světě nabízel modely se stejnými čipsety, tedy s výkonnými Snapdragony. A po roce a půl tu máme další petici, která se týká smartphonů řady Galaxy Note. Samsung již dříve avizoval, že letos žádný nový Note nepřidá, a to je pro mnohé stávající starších Notů nedobrá zpráva. Odstartovala tak petice, která žádá Samsung, aby nový Note představil v první polovině příštího roku. Stojí za ní známý fanouškovský web Sammobile.

Nutno dodat, že petice sice dostanou mediální pokrytí, ovšem výrobci často svůj názor pod tlakem široké veřejnosti nijak nezmění. Kupříkladu, Samsung v Evropě nabízí řadu Galaxy S21 s Exynosy 2100, zatímco v USA jsou identické smartphony osazeny Snapdragonem 888. Aktuální petici na webu Change.org v době psaní článku podepsalo přes osm a půl tisíc zájemců, kteří se s letošní absencí Galaxy Note21 nedokáží vyrovnat. Samsung sice letos stylus nabídne i u chystaného Galaxy Z Fold3, ovšem to stávajícím „noutařům“ zřejmě nestačí.

Vypadá to tedy, že i letos bude řadu Galaxy Note držet nad vodou loňský Galaxy Note20 Ultra. Zda se příští rok objeví jeho nástupce, je zatím ve hvězdách. Svůj podpis k petici můžete připojit zde.

Připomeňte si aktuální generaci tabletofonu Galaxy Note20 Ultra:

Zdroj Change

Diskuze (6) Další článek: Vysouvací Oppo X 2021. Skládačky, mějte se na pozoru. Rolovací displeje stojí za to

Témata článku: Samsung, , , , , , , Samsung Galaxy Note20, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G, Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 512GB, Petice, Samsun, Change, Uživatelé, Sammobile, Web Sammobile, Note, Evropa,