45W rychlonabíječka pro Galaxy Note 10+ má být k dostání samostatně za 50 eur

Větší z připravovaných modelů řady Galaxy Note 10 má podle dosavadních spekulací podporovat až 45W rychlodobíjení. Přímo v základní krabici nového Notu 10+ má být připraven adaptér „pouze“ pro zrychlené 18W nabíjení. Výkonnější adaptér bude třeba dokoupit zvlášť.

Již nyní jej na své e-shopy umisťují někteří prodejci, a byť neuvádí přesnou kompatibilitu, je zřejmé, že jsou adaptéry určeny výhradně pro připravovaný tabletofon od Samsungu. Jejich modelové označení je EP-TA845XBEGWW (černá) a EP-TA845XWEGWW (bílá). Všichni obchodníci shodně uvádějí koncovou cenu síťového adaptéru 50 EUR, tj. zhruba 1 300 Kč.

Pokud se informace potvrdí, bude taktika Samsungu trochu zarážející, protože Galaxy Note 10+ má začínat na částce 1 149 EUR (cca 29 tisíc Kč), a za tu cenu mohla být rychlonabíječka přímo součástí balení. Ještě když odečteme náklady na výrobu 25W nabíječky přibalené v základní krabici. Na druhou stranu se nemusí jednat o podložené spekulace, ovšem pokud je to skutečně pravda, je velká pravděpodobnost, že by mohl Samsung 45W rychlonabíječky přibalovat zdarma k předobjednávkám na nový Galaxy Note 10+. 

Samsung představí Note 10 začátkem srpna v New Yorku:

Diskuze (15) Další článek: FaceApp je nový hit v mobilech. Umělá inteligence z vás udělá babičku nebo dědečka

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy Note10, Tabletofon, Adaptér, Euro, Dostání, DOS, Galax Note, Taktika, Modelové označení, Dosavadní spekulace, Krabice, Pro +, New York