15 nejzajímavějších aplikací pro hodinky Gear S

K čemu jsou vlastně ty „chytré hodinky“ dobré? Máme pro vás 15 tipů, které vás možná přesvědčí, že je dobrý něco takového pořídit.

Hodinky Samsung Gear S jsme na SamsungManii testovali již koncem listopadu loňského roku. Zaměřili jsme se spíše na funkčnost a využití jednotlivých funkcí při běžném používání, aplikační rozšíření jsme zmínili pouze okrajově, ovšem při pohledu zpětně je dobré zauvažovat nad tím, jaké aplikace do chytrých hodinek vůbec instalovat. V tomto článku se tedy zaměříme na poslední generaci chytrých hodinek Samsungu s Tizenem, u kterých doporučíme zajímavý bezplatný aplikační (a herní, dá-li se to tak ve spojitosti s hodinkami vůbec nazvat) obsah.

Zdrojem aplikací pro hodinky je portál Galaxy Apps, resp. jeho sekce Gear Apps. Gear S jsou sice osazeny slotem pro SIM kartu, takže je můžeme považovat za samostatné zařízení, stažení nového obsahu je však možné pouze výhradně přes telefonní aplikaci Gear Manager.

2048 for Gear

2048 for Gear je předělávka logické hry, se kterou se poslední dobou doslova roztrhl pytel. Princip hry je na papíře jednoduchý, v praxi je to daleko složitější. V jedno chvílí můžete všechny čísla na ploše posunout na jednou ze čtyř světových stran. Po každém posunu se na plochu náhodně přidá jedna číslice 2. Pokud vedle sebe nasunete dva čtverce se stejným číslem, výsledná hodnota se sečte do jednoho čtverce.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Logická hra 2048 for Gear

S rostoucí velikostí „hlavního“ čtverce musíte dopředu důkladně plánovat. Abyste se dostali k 512tce, musíte spojit dvě 256ky, ovšem situace se s každým tahem komplikuje. Cílem je posuny na čtyři světové strany dostat jeden závěrečný čtvereček s hodnotou 2 048. Hra zabaví nadlouho, vychutnají si ji především ti, kteří rádi řeší logické úlohy. Myslet je zde třeba opravdu při každém tahu.

Diskuze (2) Další článek: ScreenPop: vymalujte přátelům zamykací obrazovku

Témata článku: Samsung, , , , , , , Nákupní seznam, Blocks, Stavová dioda, PDF Viewer, Gear s, Hodinky gear, Logická hra, Liberec, Jednoduchá utilitka, Předělávka, Zvukový profil, Anglický název, Automatické přehrávání, Rychlé nastavení, Deezeru, Průlet, Offline navigace, Atrakce