Chytrý prsten Oura ve speciální edici Gucci. Je doplněný zlatem a stojí jako smartphone

  • Chytré dnes nemusí být jen hodinky, ale třeba i prstýnky
  • A ještě lépe, když se celek spojí se světoznámou značkou
  • Zlatý prsten Oura od Gucciho stojí jako špičkový smartphone

Značka Oura se spojila se světoznámým brandem Gucci, což dalo vzniknout speciální edici chytrého prstenu Oura. Ten se do světa dostal v roce 2016 po úspěšné kampani na Kickstarteru, a aktuálně se už nabízí ve své třetí generaci, která se dostala na trh v loňském roce. Novinka vychází právě ze třetí generace prstenu, navrch přidává luxusní materiály a vysokou cenu.

O speciální edici se dočtete jak na webu Gucci, tak na stránkách firmy Oura. Hlavními změnami jsou prémiové materiály. Z vnější strany je použit syntetický korund, který je doplněný logem Gucci. To je vyrobeno z 18karátového žlutého zlata. A zatímco běžný prsten Oura začíná na částce 300 dolarů, prstýnek od Gucciho s chytrými funkcemi pořídíte, ve velikostech 12, 15, 18, 20 a 23, za 950 dolarů. I s DPH to dělá bezmála 27 tisíc! A za to už si pořídíte špičkově vybavený smartphone. 

Klepněte pro větší obrázek
Chytrý prsten Oura se zlatem od Gucciho stojí stejně jako našlapaný smartphone

Do funkcí chytrého prstýnku se přitom nijak nezasahovalo. Prsten změří srdeční tep, teplotu, pohybové aktivity nebo spánek. Podle výrobce jsou navíc měření z náramku přesnější, než z běžně používaných hodinek. Naměřená data můžete následně prohlížet v aplikaci Oura, která je k dispozici ve spárovaném smartphonu s iOS či s Androidem. Pokud máte zájem o velmi netradiční prstýnek s logem Gucci, můžete si jej zakoupit na e-shopu značky.

Speciální edice prstýnku Oura pro značku Gucci:

Zdroj Oura, Gucci

Váš názor Další článek: Jak číst na smartphonu a tabletu e-knihy? Čtečku sice plně nenahradí, zato knížky si můžete půjčit v knihovně

Témata článku: , , , , , , , , , , Prstýnek, SMA, Speciální edice, Our, Oura, Edice, Gucci, Prsten, Značka,