Známe specifikace připravovaného Samsungu Galaxy J7 (2017)

Po debutu modelové řady Galaxy A (2017) se pomalu připravuje i letošní oživení modelů nejníže postavené řady Galaxy J. Již loni v prosinci jsme vám ukázali rendery nejvybavenějšího Galaxy J7 (2017) s výrazným „pruhem“ na zádech, dnes k tomu můžeme přidat i očekávané hardwarové specifikace. Zdrojem dat je benchmark GFXbench.

Klepněte pro větší obrázek
Specifikace Samsungu Galaxy J7 (2017), které poskytla databáze benchmarku GFXbench

Nový Galaxy J7 nabídne 5,5" Super AMOLED displej s rozlišení 1 280 × 720 pix a poběží na osmijádrovém Exynosu 7870 o taktu 1,5 GHz. Tento 14nm čipset byl představen již v loni v únoru, a již tehdy Samsung předpokládal, že bude určen výhradně pro nižší a střední třídu.  

Telefon bude mít 2GB RAM a 16GB interní paměť, která by měla být rozšiřitelná i o microSD karty. Osmimegapixelový fotoaparát zvládne natáčen maximálně Full HD videa, selfie kamerka nad displejem bude pětimegapixelová. Telefon prošel benchmarkem GFXbench již s Androidem 7.0, jehož součástí bude i poslední verze grafické nadstavby TouchWiz. Kdy se telefon objeví v prodeji, zatím nevíme.

Zdroj GFXbench

Diskuze (1) Další článek: Nástupce se blíží, Honor 7 Lite zlevňuje

Témata článku: Samsung, , , , , , , , Samsung Galaxy J7 (2017), Samsun, Samsung Galaxy, Śamsungu Galaxy, Sam, Galaxy J, OS Android, GAL, Poslední verze,