Zajímavá dokovací stanice pro Samsung Galaxy Note II (oživeno)

Samsung na svém americkém webovém portálu začal prezentovat nové příslušenství pro Galaxy Note II pod názvem Galaxy Note II Smart Dock. Jedná se o kompaktní krabičku se stojánkem a dokem na tabletofon Galaxy Note II se spoustou konektorové výbavy.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Tento stojánek pro Samsung Galaxy Note II...

Po bocích jsme nalezli tři plnohodnotné USB konektory, ke kterým můžete připojit USB myš, klávesnici nebo třeba Flash disk. MicroUSB poslouží k nabíjení příslušenství, přes HDMI port se půjde připojit např. k televizi. Do 3,5mm jacku půjdou zapojit sluchátka nebo externí reproduktory.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
... se může pyšnit trojicí USB konektorů, HDMI portem a 3,5mm jackem.

Krabička s konektory je každopádně zajímavým počinem, může tak spolu s Galaxy Note II alespoň částečně suplovat roli počítače. Díky USB Host půjde k telefonu připojit řada užitečného USB příslušenství. Smart Dock zatím není v prodeji, jeho předpokládaná cena činí po přepočtu necelé dva tisíce Kč.


Oživeno: 2.11. 11:00

Dokovací stanice Smart Dock se bude prodávat i na českém trhu pod označením EDD-S20EWEGSTD, prodej bude zahájen zhruba za čtrnáct dní. U některých prodejců na českém internetu jsme si již všimli předprodejové ceny, která se pohybuje okolo 1300 Kč, uvidíme, kam se dostane při zahájení prodejů. Smart Dock bude plně kompatibilní i se Samsungem Galaxy S III.

Diskuze (23) Další článek: Vodafone zavádí Flexi SIM karty: velikost si zvolíte sami

Témata článku: Samsung, , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Samsun, STAN, Pro +, Sam, Stanice, Externí reproduktor, Dokovací stanice, Galax Note, Zajímavý počin, GAL, I/O, Galaxy note, Note II, Note, Dok