Záhadný benchmark: patří Galaxy S II Plus nebo Galaxy S III?

Na webu GLbenchmark.com se objevil výsledek zařízení, které je označeno jako Samsung GT-I9300. Podle dostupných informací se může jednat buď o vylepšenou verzi Galaxy S II označovanou jako Galaxy S II Plus nebo se bude jednat o Galaxy S III. Smartphone poběží na operačním systému Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich a bude poháněn procesorem Exynos. Základní deska je označená jako smdk4x12, což může znamenat přítomnost Exynosu 4212 nebo 4412, o který jsme na SamsungManii již psali. Otázkou tak zůstává, zdali se bude mít k dispozici dvě nebo čtyři jádra. Maximální frekvence každého z jader je pak 1,4GHz.

Klepněte pro větší obrázek
Benchmark doposud nepředstaveného modelu od Samsungu odhalil některé funkční vlastnosti.

Dalším zajímavým zjištěním je rozlišení displeje, které činí 1196 x 720 pixelů. To jsou stejné hodnoty, jako u Galaxy Nexusu, takže můžeme u nového modelu očekávat dotykové ovládací prvky. Build systému s firmwarem I9300XXALBA pochází ze 23. února, takže se jedná o poměrně čerstvé zařízení. V redakci zastáváme ten názor, že model GT-I9300 bude spíše jen vylepšenou variantou modelu Galaxy S II než jeho přímým nástupcem.

Váš názor Další článek: Vyzkoušeli jsme netradiční tablety Sony [video]

Témata článku: Samsung, , Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S II Plus, Samsung Galaxy S III, GAL, Přímý nástupce, Galaxy s, Plus