Xtreamer JoyZ: konkurent Samsungu Galaxy S III s atraktivní cenou

Jihokorejská společnost Xtreamer oficiálně představila svůj nejnovější a zároveň nejvybavenější model Xtreamer JoyZ. V poutavé webové prezentaci je JoyZ srovnávám se Samsungem Galaxy S III, jedná se totiž o jeho přímou konkurenci, která disponuje čtyřjádrovým procesorem Exynos 4412 od Samsungu s taktem 1,4 GHz a grafickým čipem Mali-400. Operační paměť má kapacitu 1 GB, interní paměť o velikosti 8 GB půjde rozšířit paměťovými kartami microSD. V zařízení o rozměrech 137 × 71 × 11mm a hmotnosti 145 gramů nás na čelní ploše čeká 4,7" LCD displej s HD rozlišením, na zádech pak najdeme 13Mpix fotoaparát. O napájení se stará 2 500mAh baterie. Jedinou vadou na kráse je prozatímní verze Androidu 4.0.3, Xtreamer však již v těchto dnech chystá FW upgrade na Android Jelly Bean.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Xtreamer JoyZ je produktem korejské společnosti, která se hlavní měrou zabývá mediálními přehrávači a streamováním multimédií. Dokáže papírové srovnání s Galaxy S III potvrdit i ve skutečném souboji?

Xtreamer JoyZ se nám již před několika dny usídlil v redakci, kde připravujeme jeho recenzi a porovnáme jej i se Samsungem Galaxy S III. Pokud máte k telefonu nějaké dotazy, zeptejte se v diskusi pod článkem, odpovědi pak můžete očekávat v samotné recenzi. Pro čtenáře máme i jednu dobrou zprávu, Xtreamer JoyZ se objeví i na českém trhu, začátkem června jej bude možné pořídit za 8 490 Kč včetně DPH. Vzhledem k zhruba čtyřtisícovému náskoku oproti Galaxy S III budeme zvědaví, jak si obě zařízení povedou v přímém souboji.

Diskuze (45) Další článek: Panasonic se z Evropy stáhl do Indie, představil tam nový smartphone

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Śamsungu Galaxy, Konkurent, GAL, Galaxy s, Sam, Samsun,