Výtržník napadl vůz bezbranné řidičky!

(Inzerce) Nedokážete zvednout telefon za ztížených podmínek? Koledujete si o velký malér.

Chvíle relaxace během manikúry se může během okamžiku změnit v pořádnou roztržku. Zvláště pokud nedokážete zvednout telefon, na jehož druhém konci je rozezlený řidič vozu, kterému jste svým automobilem zablokovali výjezd. Pokud ovšem máte chytrý telefon Nokia Lumia, ani dlouhé nehty vás nerozhodí a s šarmem sobě vlastním nečekanou situaci hravě zvládnete.

Proč máte Lumie rádi vy?

Řekněte nám to a soutěžte o skvělý phablet Nokia Lumia 1320! Až do 9. dubna budeme sbírat vaše tipy na detaily, které máte rádi na svých přístrojích Nokia Lumia a návrhy scénářů, jak byste tyto detaily představili. Pište je do komentářů k videím na zdi našeho Facebooku Facebook.com/nokia.cz. Mezi nápady s největším počtem likes vybereme jeden, který bude vtipný a zároveň realizovatelný (Lumii grilovat nebudeme :-)) Ten odměníme phabletem Nokia Lumia 1320 a natočíme podle něj závěrečnou grotesku.

Jaké video nás čeká příště?

Chcete si tipnout, jaké bude téma grotesky, kterou vám pustíme ve čtvrtek? Inspirovat vás může třeba fotka z natáčení v tomto článku. Najdete ji také na zdi našeho Facebooku Facebook.com/nokia.cz a přímo k ní napište své tipy. Zítra na našem Facebooku navíc přineseme ukázku z příštího videa. Kdo si tipne nejpřesněji a zároveň nejvtipněji, má u nás drobnost na památku.

Klepněte pro větší obrázek 
Diskuze (15) Další článek: Lenovo zbrojí na expanzi smartphonů, kupuje patenty od firmy NEC

Témata článku: , Nokia Lumia 1320, Nehty, Řidič, Vůz