Vyměňte starý za nový. Samsung v ČR spouští akci na nákup Galaxy S8 a S8+

Česká pobočka Samsungu dnes spustila program Trade In, v rámci něhož můžete vyměnit staré telefony různých značek za nový Galaxy S8 nebo Galaxy S8+. K výkupní ceně starého telefonu Samsung ještě přidá bonus 3 000 Kč, který můžete použít na pořízení „es osmiček“.

Abyste získali výkupní bonus za váš starý telefon, je třeba navštívit partnerskou prodejnu, kde po ověření plnoletosti předložíte doklad totožnosti a s obsluhou sepíšete kupně-prodejní smlouvu. Peníze za váš starý telefon vám budou vyplaceny v hotovosti, k výkupu navíc získáte bonus (resp. slevu) 3 000 Kč na nákup Galaxy S8 a Galaxy S8+.

Samotná výkupní cena telefonu záleží na jeho stáří a stavu při jeho posouzení prodejcem. Vykoupit lze jakýkoliv telefon, který má číslo IMEI, pokud však donesete nefunkční nebo jinak znehodnocený telefon, jeho výkupní cena bude nulová. I přesto můžete počítat s třítisícovým bonusem, nefunkční zařízení budou po ukončení akce ekologicky zlikvidována.

První dojmy ze Samsungů řady Galaxy S8 a S8+:

Seznam partnerů zapojených do této výměnné akce najdete na webu české pobočky. Akce platí až do 14. září, přesné znění podmínek akce naleznete zde.

Diskuze (15) Další článek: YotaPhone 3 jde proti proudu. Místo duálního foťáku nabídne dva displeje

Témata článku: Samsung, , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Samsun, Starý telefon, Výkupní bonus, Sam, Přesné znění, Prodejce, Galaxy s, Výkup, Starý, Doklad, GAL, Hotovost, Nov, Ukončení, Nefunkční zařízení, Česká pobočka, Výkupní cena, Samsung Galaxy s