Vodafone Turbo Internet roste. Máme podrobnou mapu

Vodafone oznámil, že rozšířil pokrytí svého Turbo Internetu do dalších regionů. Ke dni 24. února 2014 se signál LTE objeví v Jihočeském, Pardubickém, Středočeském, Ústeckém kraji a v kraji Vysočina. Turbo Internetem je marketingový název pro kombinaci rychlého mobilního internetu běžícího v sítích 3G a LTE 900 MHz. Nové lokality Vodafone pokrývá technologií LTE.

Momentálně Turbo Internet pokrývá téměř 78 % populace České republiky, operátor překvapil, když zároveň uvedl, že to znamená 44 % území. Turbo Internet je dostupný ve 2 423 obcích, z toho 1 876 obcí pokrývá LTE (operátor počítá pouze obce pokryté minimálně z 80 %).

Klepněte pro větší obrázek 
Pokrytí ke 24. únoru. Červená barva značí LTE 900 MHz, fialová je 3G.
Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 
Abyste nepřišli o plné rozlišení mapy a pohodlně jste na monitor dostali potřebné detaily, mapu jsme vám rozsekali na čtvrtiny.

Rostoucí pokrytí operátor podpoří novou reklamní kampaní. Její poslání je ukázat lidem, že Vodafone postupně pokrývá rychlým mobilním internetem téměř každý kout České republiky. Kampaň se odehrává v reálné obci – v Ratměřicích. Hlavními hrdinkami jsou dámy, které internet inspiruje k mnoha novým činnostem. V kampani vystupují i skuteční obyvatelé Ratměřic – například místní starosta Viktor Liška, farmář Christopher Robertson a další obyvatelé vytvořili komparz.

Diskuze (33) Další článek: Vrátí se BlackBerry do hry pomocí levného modelu Z3?

Témata článku: , , , Vysočina, Voda, Červená barva, Kraj Vysočina, Turbo, Marketingový název,