Velký update Samsung S Health: výzvy a propojení s dalšími službami

Samsung spolu s uvedením náramku Gear Fit2 na trh (recenze zde) aktualizoval i aplikaci S Health, která slouží jako prostředník mezi daty získanými z náramku a telefonem. Aplikace ve verzi 4.8 přidává několik novinek, na které se v krátkosti zaměříme.

Tou první je funkce Together (v češtině označená jako „Společně“), která staví na porovnání výsledků s vašimi přáteli. Pro účast v této funkci je třeba se registrovat pod vašim telefonním číslem, a pokud někdo z vašeho telefonního seznamu učinil totéž, uvidíte jej v aplikaci a budete jej moci „vyzvat na souboj“. A pokud jej protistrana přijme, můžete porovnávat vaše ušlé kroky s vašim kamarádem a vzájemně se „hecovat“.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Položka Společně, výběr zdroje dat, nově přidané „odměny“ a jejich přehledné zobrazení. Poslední novinkou je rychlé měření srdečního tepu

Další novinkou je Žebříček kroků, v rámci kterého porovnáváte vámi ušlé kroky s uživateli S Health v obdobné věkové skupině za poslední týden. Součástí porovnání je i průměrný počet kroků, ušlá vzdálenost a spálené kalorie.

Klepněte pro větší obrázek
Veškerá dostupná cvičení v aplikaci S Health

S Health nově dokáže automaticky vyhodnocovat vaše aktivity, které trvají alespoň 10 minut. Týká se to běhu, cyklistiky, chůze nebo turistiky obecně. Dále je nově podporována celá řada cviků, jejichž karty si můžete zobrazit přímo na domovské obrazovce S Health. Záznam těchto aktivit je možný, buď ručně, nebo z připojeného příslušenství, např. z Gear Fit2.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Žebříček kroků, nová cvičení na domovské obrazovce a dostupné „Připojené služby“

V Nastavení aplikace v neposlední řadě přibyla sekce Připojené služby, která umožňuje integrovat vybraná data z S Health do dalších aplikací. Mezi podporovanými službami je např. Fitbit (sdílení spánku), Jawbone (cvičení, spánek), Microsoft (cvičení, spánek), Misfit (cvičení, spánek), Runkeeper (cvičení, spánek) a Strava (cvičení).

Via Samsung News

Diskuze (3) Další článek: Toto je jediné zařízení, které i uprostřed lesa nabije mobil a upeče pizzu

Témata článku: Samsung, , , , , , Přehledné zobrazení, Poslední týden, Strava, Health, Průměrný počet, Velký, S Health, Runkeeper, Ušlá vzdálenost, Samsun, Velký update, Sam, Pro +, Together, Propojení, Cvik