UA HealthBox: balíček fitness nositelností od HTC a Under Armour

Letošní veletrh CES v Las Vegas je podle očekávání významnou měrou věnován nositelnému příslušenství. Společnost HTC ve spolupráci se sportovní značkou Under Armour představila komplexní fitness sadu UA HealthBox, která sestává z chytré osobní váhy UA Scale, chytrého náramku UA Band a hrudního pásu UA Heart Rate.

Klepněte pro větší obrázek
Třídílná sada UA HealthBox od HTC a Under Armour

Asi správně tušíte, že veškeré tohle příslušenství bude sloužit k monitorování vašich pohybových aktivit a sledování správného životního stylu. Firmy připravily mobilní aplikaci UA Record, která bude veškerá data uchovávat a motivovat uživatele k lepším výkonům. Aplikace je určena pro platformy Android a iOS.

Klepněte pro větší obrázek

UA Band – silikonový náramek s monochromatickým displejem z LED diod umožní monitorovat celodenní aktivitu, cvičení i spánek. Po připojení hrudního pásu hlídá informační dioda správnou tepovou frekvenci.

UA Heart Rate – hrudní pás s odnímatelným senzorem, který měří tepovou frekvenci a informace odesílá do náramku UA Band.

UA Scale – chytrá váha v podobě černé kruhové desky s LED displejem a Wi-Fi. Shromažďuje informace o hmotnosti i procentuálním podílu tělesného tuku a synchronizuje je do aplikace UA Record až pro 8 uživatelů.

Klepněte pro větší obrázek

Sada UA HealthBox je už nyní k předobjednání ve Spojených státech za 400 dolarů. Na další trhy se dostane v průběhu letošního roku. Česká cena by se po přepočtu a přidání daně mohla pohybovat okolo 10 tisíc korun.

Váš názor Další článek: Huawei Mate 8: kovový obr živě z CES [video]

Témata článku: HTC, , , , , , Bali, Under Armour, Fitness, Balíček, Nos, FIT, Chytrá váha, Heart Rate, Informační dioda, Health, Fitness +, Armour, F +, Monochromatický displej